"Metalika" pomaže FBI-ju u rešavanju ubistva (VIDEO)

 
  • 0

Frontmen američkog benda Džejms Hetfild snimio je video u kome apeluje na ljude da prijave bilo koju informaciju u vezi sa ubistvom devojke Morgan Herington, koje se desilo 2009. godine

Legendarni metal bend "Metalika" pomaže FBI-ju u rasvetljavanju ubistva studentkinje Morgan Herington, koje se desilo 2009. godine. Čuvena grupa je te godine svirala u Šarlotvilu na zabavi tamošnjeg Univerziteta. Telo ubijene devojke pronađeno je posle tri meseca u polju, koje je tri kilometara udaljeno od mesta gde je bend svirao.

Frontmen “Metalike” Džejms Hetfild je snimio video u kome moli svakoga ko zna bilo šta o ubistvu 20-godišnje Morgan da to ispriča nadležnima.

- Zapamtite, bilo kakva informacija, bez obzira da li je reč samo o sitnici, može biti krucijalna istražiteljima u potrazi za ubicom – reči su Hetfilda u videu, koji je objavljen na sajtovima FBI-ja i Jutjub.

Kao nagradu za važnu informaciju u vezi sa ubistvom, lokalna policija je ponudila 100 hiljada, a “Metalika” 50 hiljada dolara. Porodica ubijene devojke je za “Bilbord” izjavila da je popularna metal grupa bila uvek uz njih i puna podrške.

Čim je saznao za ubistvo, Hetfild je odmah kontaktirao sa njenim ocem.

Da podsetimo, “Metalika” je prošlog meseca održala spektakularan koncert na beogradskom Ušću pred 30 hiljada ljudi.

(Dnevni avaz/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA