Miroslav Ilić: Saša Popović laže!

 
  • 0

Popularni pevač odgovorio na optužbe direktora “Grand” produkcije i tvrdnje Saše Popovića da je Slavuj iz Mrčajevaca pokušao da napakosti Zorici Brunclik i Kemišu

Legendarni pevač narodne muzike Miroslav Ilić u interjuu za dnevni list “Alo!” istakao je da direktor “Grand” produkcije Saša Popović nije govorio istinu. Sve je krenulo kada je Popović u svom intervjuu istakao da je “slavuj” iz Mrčajevaca insistirao da se iz “Granda” “sklone” Zorica Brunclik i njen suprug, harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš.

- Ne želim ništa da komentarišem, sunce moje. Ništa, ništa. Ja radim i uživam u životu, a u poslednje vreme reči su postale jeftine – rekao je Miroslav, dodavši posle:

- Da ti kažem nešto, u stvari imam komentar i hoću da kažem samo nekoliko stvari. Ja sam poznat kao čovek koji je svoje mišljenje uvek jasno i glasno iznosio pred sud, ali nikada nisam lagao. A ovde je reč o gomili laži! – izjavio je Ilić, ne imenujući nikoga.

Popularni pevač smatra da su neistinite tvrdnje Popovića da je hteo da načini štetu Zorici Brunclik i Kemišu.

- Tačno! Tu se radi o gomili izrečenih laži!

Ilić nije hteo da komentariše tvrdnju Zorice Brunclik, koja je dobila tužbu protiv njega a da ju je povukla da pevač ne bi išao u zatvor. Isto tako, pevačica se upravo zbog Miroslava nije pojavljivala na RTS-u 12 godina.

- O Zorici neću da pričam. Nju uopšte ne želim da uzimam u kontekst - zaključio je čuveni pevač.

(izvor: Alo!)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA