Ceca: Hvala na čestitkama, vratiću vam sa dve nove pesme!

 
  • 0

Pevačica se na Tviteru zahvalila na rođendanskim čestitkama i najavila dve nove numere koje su gotove i objaviće se za par dana

Svetlana Ražnatović zahvalila se svima na čestitkama za 39. rođendan na Tviteru i najavila dve nove pesme.

- Pre svega - hvala svima koji su mi svojim lepim zeljama i pažnjom ulepšali jučerašnji dan! A ja ću vam to vratiti sa dve nove pesme! Gotove su! Ja prezadovoljna, a vi ćete ih čuti za par dana. Ljubim vas - napisala je Ceca fanovima.

U toku jučerašnjeg dana Ceca je primala rođendanske čestitke, a samo za najbliže spremila je večeru u svojoj vili.

Ćerka Anastasija, koja je nedavno stigla sa Kipra, ceo dan je provela sa mamom. U jednom trenutku je napustila kuću, ali se ubrzo vratila kako bi prisustvovala ovom malom slavlju. Cecin sin Veljko juče nije bio uz nju, ali i on će uskoro biti u Beogradu.

Tokom jučerašnjeg dana pristigla je torta, ali i hrana za večeru koju je slavljenica pripremala.

Tako je među privima došao Saša Vidić i sa buketom cveća u ruci ušao da čestita rođendan dugogodišnjoj saradnici i prijateljici.

Nedugo posle njega na vratima vile bila je i Cecina kuma i frizerka Svetlana Bubanja Bucka. Kako je uz Svetlanu u svakom trenutku, na ovo slavlje pristigao je i njen portparol Sreten Radović.

Cecin zet Predrag Ocokoljić nekoliko puta je sa decom izlazio iz vile i vraćao se u nju. Ono što je zanimljivo jeste da su Cecini prijatelji dolazili sa decom na ovo slavlje, pa su se sa prozora mogli čuti dečiji smeh i vriska.

Iako Cecini roditelji nisu bili uz nju, pevačicin otac Slobodan Veličković je ispričao kako je on slavio u Žitorađi, a mama Mira se odmarala u banji.

- Ćerki sam čestitao rođendan, ali smo joj još pre tri dana poslali prase, jangnje i torte. Ma i kajmak i sir, sve smo joj poslali da ne misli. Međutim, ne možemo kod nje, ja imam posla, a Mira je u banji - ispričao je Slobodan Veličković.

(Izvor: Alo)

Video: JK "bengala" u Kraljevu! Ceo grad se okupio zbog nje, brutalni kadrovi iz visine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA