Brunclik: Miroslava Ilića sam mogla da oteram u zatvor!

 
  • 1

"Tužila sam Ilića zbog izjave da se krijem iza suknje Mire Marković. On je tada već imao presudu na uslovnu slobodu i bila mu je potrebna jedna krivična presuda da bi završio u zatvoru", tvrdi pevačica

Povodom izjave Saše Popovića, u kojoj je otkrio da je razlog višedecenijskog sukoba između Miroslava Ilića i njega bila pevačeva navodna želja da "skine" Zoricu Brunclik i njenog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša uz pomoć "Granda", pevačica tvrdi da je svojevremeno mogla slavuja iz Mrčajevaca da otera u zatvor.

- Iskrena da budem, pročitala sam intervju Saše Popovića i sada mi je jasno da Miroslav Ilić u njemu nije našao saučesnika, ali jeste u čelnicima Radio-televizije Srbije. Sad mi je jasno zbog čega 12 godina nisam ušla na RTS, a Miroslav Ilić se ne skida s nacionalne televizije – kaže Zorica Brunclik.

Ona dodaje da "isti taj Miroslav vrlo dobro zna da sam mogla u zatvor da ga oteram".

- Pre 12 godina sam ga i tužila zbog izjave da se krijem iza suknje Mire Marković, koju je izrekao posle 5. oktobra. On je tada već imao jednu presudu na uslovnu slobodu i bila mu je potrebna jedna krivična presuda da bi završio u zatvoru. E, to je bila moja krivična prijava i advokat Zdenko Tomanović, koji ga je tada branio, može da vam potvrdi, da ja nisam povukla tu prijavu, Miroslav Ilić bi završio iza rešetaka. Tražila sam pismeno izvinjenje i još uvek imam tu presudu gde Miroslav piše: "Izvinjavam se Zorici Brunclik". Zvonko Tomanović me je molio da povučem prijavu. Bog sve vidi, samo ću to kazati na kraju - završila je razgovor Zorica Brunclik.

Na njene tvrdnje Miroslav Ilić je samo saopštio da "nema komentar", a ni o otkriću Saše Popovića nije želeo mnogo da priča.

- O tom tekstu neću reći ništa! Jer, i da kažem, ništa se ne bi promenilo. Nažalost, reči su poslednjih godina pojeftinile, devalvirale, svako može da priča šta hoće, to se objavljuje u medijima, a zapravo nema nikakvu težinu. Zato neću da gubim energiju na nešto što nema smisla. Neću komentarisati izjavu Popovića, niti ću reći da je istina izokrenuta i ispričati svoju verziju našeg razmimoilaženja... Nema svrhe! To je bilo, desilo se, nema više povratka na staro, a iza svega što sam rekao, stojim i dalje, toga se ne odričem. Imam svoje mišljenje o Saši Popoviću, "Grandu", Fahreti, ono se neće promeniti njihovim ili mojim tekstom u novinama - izjavio je Ilić.

(Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hercegov

    14. jun 2012 | 17:39

    je li to onaj,Zorice,tast ministra vojnog koji je bio na obici u Americi kod,kako se zvase ta obavestajna SAD-a?Koliko me panvenje sluzi Miroslav je bio veliki zagovornik Slobe dok je bio na vlasti,a posle dodjose drugi,a tu zet,pa mogucnost koncerata,lova do krova,pa ko bi odoleo?Pa nije on dosledan kao ti idejama?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA