Manijak napao kasirku, a onda je Sergej Trifunović skočio na napadača i PREVASPITAO ga!

 
  • 12

- Sergej je prvo bio šokiran, ali se brzo pribrao, pa je skočio na agresivnog muškarca - priča jedan od očevidaca

Glumac Sergej Trifunović pre dva dana je u jednoj beogradskoj prodavnici, reagovao kao munja i od batina je spasao kasirku koju je napao nepoznati muškarac.   

Sergej Trifunović hteo da ponizi zvezdu "Granda", a ona mu VRHUNSKI uzvratila! (VIDEO)

Trifunović, koji se zatekao u mini-marketu, kako navodi "Informer", nije gubio vreme i bacio se na napadača, a potom i pozvao policiju.

- Sergej redovno kupuje u toj radnji, pa se i u sredu zatekao tu kada je neki čovek iz nepoznatih razloga udario kasirku. Taj čovek je počeo da urla i mlati rukama i nogama. Udario ju je i počeo da šutira stvari po lokalu. Sergej je prvo bio šokiran, ali se brzo pribrao, pa je skočio na agresivnog muškarca. Pokušavao je da ga obuzda, ali je on bio bahat i grub. Šutirao je ljude oko sebe, bacao proizvode. Kasirka je bila vrlo potresena, nije mogla da dođe k sebi - ispričao je jedan od očevidaca koji je opisao da je sve podsećalo na scenu iz nekog akcionog filma.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ubrzo se pojavilo osam policajaca. Oni su jedva savladali tog napadača. I pred policijom je bio agresivan i grub. Oni su saslušali svedoke i uhapsili nasilnika. Bilo je bukvalno kao u filmu - rekao je izvor "Informera".

Sa druge strane, glumac nije želeo da komentariše incident u prodavnici.

Foto: Promo Foto: Promo

- Kako ste, bre, to saznali? Pa, je l' vi znate i kada mi nestane vode u stanu? Neću da pričam o tome - kratko je poručio Sergej.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA