Nemoj nikad više da pevaš, promeni posao... Žiri je Merimi prvo dao NADU, a onda je UPROPASTIO za ceo život! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 13

- Mislio sam da nas Saša Popović zaj**ava! Tebi ni časovi pevanja ne bi pomogli, nisi muzikalna, nemaš ritma - rekao je Lukas takmičarki iz Makedonije

Malo je reći da je Merima Saitova loše prošla u "Zvezdama Granda", jer članovi žirija su je toliko ocrnili, da je pravo čudo da se takmičarka iz Makedonije nije rasplakala na sceni.

Sa njega su tekli potoci znoja, golišava Karleuša mu je pomogla da se OPUSTI, a komentar uplašenog Nebojše je POBEDIO! (VIDEO)

Činjenica je da je Merima loše pevala, i sve gledaoce je iznenadilo to što je od žirija dobila čak šest glasova, a onda je usledio hladan tuš - i Aca Lukas ju je prvi žestoko spustio na zemlju.

- Ja sam ti dao glas, kao i, pretpostavljam, ostali članovi žirija, da bih video o čemu se ovde radi i da li nas Saša Popović zaj**ava! Molim te, nemoj više nikad da pevaš, ti si katastrofa, promeni posao... Tebi ni časovi pevanja ne bi pomogli, nisi muzikalna, nemaš ritma - u jednom dahu je poručio Lukas a ni ostali članovi žirija nisu bili ništa blaži prema zbunjenoj Merimi.

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Н.С.

    23. oktobar 2016 | 10:24

    Па шта је требао да јој каже?. Да пева као славуј? Не да незна да пева, него нема апсолутно појма. Страшно је што. јој то нико није до САД рекао, да није долазила да се брука.

  • Lepi

    23. oktobar 2016 | 12:09

    Ako zeli da pjeva neka pjeva ima ih koji nemaju nikakav glas pa pjevaju i imaju svoju publiku kao Jelena Karleusa,Sandra Afrika,Stanija i tako dalje.Samo nadi dibrog i bogatog sponzora i zagarantovana ti je slava.Uvjek je vazilo ono sto nemogu ja moze moj novac.

  • Jeretik

    23. oktobar 2016 | 13:47

    Ovo ne pratim u zivo , sem sto procitam , ali mislim da bi bilo interesantno da ziri da ocenu o Karleusinom pevanju , da se vidi koliko su" iskreni "u ocenjivanju necijeg pevanja, pa da kazu da li se i ona bavi profesijom koja nije za nju .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA