NJEN POZDRAV NIKADA NEĆEMO ZABORAVITI: Evo kako je nastalo čuveno "dobro veče" Milke Canić (VIDEO)

 
  • 4

Ona je pronašla način u kome to neće biti običan pozdrav. Njeno "dobro veče" je bilo srdačno, toplo i pronalazilo je put do svakog, zato je bilo toliko posebno. Jednostavno, bilo je drugačije

Milka Canić je u jednom intervjuu za RTV otkrila kako je nastalo čuveno "dobro veče", po kome je postala simbol popularnog kviza "Slagalica".

ODLAZAK ŽENE ZBOG KOJE SMO ZAVOLELI POZDRAV "DOBRO VEČE": Preminula Milka Canić

- To je zamisao reditelja ili ekipe koja realizuje Slagalicu, kako treba supervizor da se ponaša. Bilo je prvo dovoljno klimnuti glavom. Onda je neko došao na ideju, na zahtev gledalaca, da bi ja trebalo nešto i da kažem. Tako sam ja svake noći prosipala neke mudrosti, nekima se to dopalo, drugima nije. Onda je to možda bilo preterano, ja sam na taj način uzimala ulogu voditelja i to je uzimalo vreme u Slagalici. Onda je bilo dovoljno reći to jedno "dobro veče" svim ljudima koji gledaju - objasnila je Canić.

On je jedini odbrusio Milki Canić u "Slagalici", a onda je POLUDEO i napustio kviz! (VIDEO)

Ona je pronašla način u kome to neće biti običan pozdrav. Njeno "dobro veče" je bilo srdačno, toplo i pronalazilo je put do svakog, zato je bilo toliko posebno. Jednostavno, bilo je drugačije.

NAJVEĆA TV MISTERIJA: Otkrivamo gde je nestala Milka Canić i šta sada radi! (VIDEO)

- Kod reči veče ja stavim neki akcenat i time izražavam te emocije. To bi bio dugouzlazni akcenat. Mada, ne znam da li tu može da stoji, prema pravilima naše jezičke akcentuacije, ali nije važno - rekla je ona i dodala da je to verovatno jedini slučaj kada je odstupila od pravila.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: RTV)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    19. oktobar 2016 | 21:25

    Hvala joj za sve divne veceri koje smo provodili sa njom u Slagalici. Pocivaj u miru , saucesce porodici

  • Miloš

    19. oktobar 2016 | 19:47

    Milka drugarice moja neka ti je laka crna zemlja ova.

  • MinaGogi

    19. oktobar 2016 | 22:20

    Divna, negovana i kulturna gospodja. Njenim odlaskom smo svi na gubitku jer ovo što ostaje iza takvih nije im za prici. Saučešće porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA