SVET U ŠOKU: Poznati holivudski glumac krio da ima rak! (FOTO)

 
  • 5

Ben Stiler je bio u potpunom šoku kada mu je lekar saopštio da ima rak prostate

Glumac Ben Stiler, koji se proslavio ulogama u komedijama, otkrio je prilikom gostovanja u jednoj emisiji da mu je pre dve godine dijagnostifikovan rak prostate, zbog čega je bio potpuno van sebe i neko vreme se nije pojavljivao u javnosti.

RANI RADOVI: Ovo su prve uloge slavnih glumaca! (VIDEO)

Zvezda filma "Zoolander" je detaljno ispričao kroz šta je prolazio, a svoju borbu sa opakom bolešću opisao je u eseju "Test za rano otkrivanje raka prostate spasao mi je život".

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Stiler je za rak saznao u junu 2014. godine, a tri meseca kasnije rezultati su bili iznenađujuće dobri, odnosno ćelije raka potpuno iskorenjene.

Život mi je spasao test za rano otkrivanje raka prostate. Zato sam ovo i napisao, jer je PSA test izazvao mnogo kontroverzi u poslednjih nekoliko godina - naveo je glumac, koji je dodao da su ta tri meseca bila za njega pravo mučenje.

Foto: Guliver/Astrid Stawiarz/Getty Images for Tribeca Film Festival Foto: Guliver/Astrid Stawiarz/Getty Images for Tribeca Film Festival

(Telegraf.rs/bbc.co.uk)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Даца

    4. oktobar 2016 | 21:33

    Овај човек је краљ, хвала Богу да је добро...

  • Predator

    4. oktobar 2016 | 23:30

    Bori se I pobedi bolestine glumcu

  • Predator

    4. oktobar 2016 | 23:30

    Ni amerima ne želim to da dobiju neku bolest žao mi je svih koji pate od nečeg al MI NIJEEEE ŽAO ILUMINATA I MASONA I TAKVIH .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA