Brus Vilis tajno snimao probne scene u Srbiji

 
  • 1

Holivudski glumac nedavno je u strogoj tajnosti posetio Beograd, gde jeobišao neke od lokacija na kojima će u narednim mesecima snimati.

Vilis je u srpskoj prestonici boravio svega nekoliko dana, a njegova poseta je držana u najvećoj tajnosti. Glumac je u Srbiju došao kako bi uradio neka probna snimanja, a jedna od lokacija koju je obišao je i deo oko Glavne železničke stanice.

Mediji su ranije izveštavali da će neke od scena petog nastavka „Umri muški“ biti snimane u Centralnom zatvoru, ali su producenti zainteresovani i za druge lokacije.

Naime, ekipa filma za svoje potrebe planira da na nekoliko dana zatvori Glavnu železničku stanicu i okolne ulice kako bi se snimanje odigravalo neometano, ali im je za to potrebna dozvola gradskih vlasti, koju zasad nisu dobili jer je u pitanju deo grada s najprometnijom saobraćajnicom, te se i dalje vode pregovori o načinu na koji im može biti omogućeno snimanje.

Ono što je izvesno jeste da će Brus Vilis ponovo vratiti u Beograd kada na red dođu scene predviđene za snimanje u našoj zemlji.

Vilis se nakon posete Beogradu vratio u Sofiju, gde je završio snimanje još jednog akcionog filma „Plaćenici 2“, a zatim je krenuo put Budimpešte, gde je početkom meseca započelo snimanje „Umri muški 5“.

Najveći broj scena biće urađen u centralnom delu Budimpešte, koja bi, kao i Beograd, trebalo da dočara gradove Rusije, u kojoj je smeštena radnja novog filma.

Zaplet počinje onog trenutka kada osramoćeni ruski general počne da kuje zaveru s namerom da izvrši atentnat na američkog predsednika za vreme njegove posete Rusiji.

Kako se šuška, ulogu glavnog negativca će imati Patrik Stjuart, najpoznatiji po ulogama u trilogiji „X Men“ i u „Zvezdanim stazama“, gde je igrao kapetana Pikarda.

Brus Vilis je nedavno otkrio da se nada da će po završetku snimanja petog uslediti i šesti deo „Umri muški“, nakon čega će se definitivno oprostiti od lika Džona Meklejna.

(Izvor: Blic Online)

Video: JK "bengala" u Kraljevu! Ceo grad se okupio zbog nje, brutalni kadrovi iz visine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • telegrafrs

    17. januar 2012 | 10:35

    Brus Vilis tajno snimao probne scene u #Srbija http://t.co/XZODkofW

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA