ZAVIRITE: Vlade Divac izdaje kuću na obali Pacifika (FOTO GALERIJA)

 
  • 1

Naš legendarni košarkaški as izdaje svoju atraktivnu kuću na obali Pacifika za 13 hiljada dolara

Nekadašnji košarkaški reprezentativac Jugoslavije i nekolicine NBA klubova Vlade Divac izdaje svoju kuću u Kaliforniji, na obali Pacifika. Ova eksluzivna i savremena vila nalazi se u bogatom kraju Kastalamea i udaljena je samo nekoliko minuta od obala Santa Monike i Malibua. Moderni objekat ima 4.384 kvadratna metra i sadrži pet spavaćih soba i isto toliko kupatila.

Aktuelni predsednik Olimpijskog komiteta Srbije ponudio je svoj dom u Kaliforniji za rentiranje po ceni od 13 hiljada dolara mesečno. Kuća je potpuno opremljena, a pored luksuzno uređene unutrašnjosti, u sastavu objekta je dvorište sa malim voćnjakom i đakuzi na tremu.

Sa velikog balkona pruža se pogled na kanjon, dizajn kuće sa velikom staklenim krovom, kao i puno prozora koji omogućavaju unutrašnjosti doma puno sunčane svetlosti tokom celog dana. Sa vidikovca koji je napravljen na vrhu vile, pruža se fantastičan pogled na Pacifik.

(izvor:Bizlife/Luxlife )

Video: Hit snimak: Tea radi sklekove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bounty hunter

    31. maj 2012 | 21:21

    Koliko metara kvadratnih 4.384, more bit skvernih fita????? Pa jel znate vi koliko je 4.384 kvadrata, znaci da su spavace sobe bar po 500 kvadrata, alo prepisivaci!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA