NOVA PROMENA: Evo kad će DEFINITIVNO biti održano finale "Zvezda Granda" u Sarajevu!

 
 ≫ 
  • 16

Finale, ipak, neće biti održano 13. jula, kako su nas juče uveravali iz "Grand produkcije", već je određen nov datum

Uveravali su nas juče (petak) iz "Grand produkcije" da će finale "Zvezda Granda" definitivno biti održano 13. jula u sarajevskoj dvorani "Zetra", međutim, ipak je došlo do nove promene datuma!

U saopštenju "Grand produkcije" se navodi:

- U interesu dobrih međunacionalnih odnosa, u cilju afirmacije muzike i podrške mladim i talentovanim ljudima, čelnici "Grand produkcije", kao i čelnici grada Sarajeva došli su do zajedničke odluke da se finale takmičenja 'Zvezde Granda" zakazano za 13. jul, pomeri za dva dana i nesmetano odrzi 15. jula u 'Zetri".

Dalje se navodi:

- Do ove odluke dosli smo nakon što su se razmotrili svi uslovi, koji garantuju bezbednost svih učesnika, ali i posetilaca muzičkog spektakla, koji ce se održati u bosanskoj prestonici. "Grand produkcija" napominje da je naš jedini interes muzika, koja ne poznaje granice, nacionalnu i versku pripadnost, te nas, shodno tome, raduje superfinale koje se održati u Sarajevu.

U saopštenju još stoji:

- Obaveštavmo sve one koji su karte već kupili, da će one važiti i u petak 15. jula. Tada ćemo svi zajedno dobiti pobednika, i slaviti ljubav i muziku, što je naš jedini cilj. Tako je bilo u Beogradu, tako je bilo u Skoplju, istom se nadamo i radujemo i u Sarajevu.

Do pomeranja je došlo, podsetimo, zbog protesta u glavnom gradu BiH, usled obeležavanja godišnjice Srebrenice.

(Telegraf.rs)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • what

    9. jul 2016 | 14:19

    Bilo bi lepo kada bi se Popovic i Fahreta preselili u Sarajevo i tamo pravili svoje seljacko takmicenje.

  • Stasha

    9. jul 2016 | 15:59

    E sad mi je lakse, bash nisam mogla da spavam od brige.

  • Mujo

    9. jul 2016 | 13:42

    Neka pobedi tolerancija, ljubav I najbolji izvodac. Ne treba previse gledati u datume jer na ovom nasem Balkanu ima 365 dana godisnje koji bi mogli nekom da smetaju, nazalost najcesce iz opravdanih razloga. Zadnjih hiljadu godina bilo je ovde svega I svacega. Pamtimo proslost, borimo se za bolju buducnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA