POBEGLA OD SVIH: Evo sa kim Ceca proslavlja svoj 43. rođendan!

 
 ≫ 
  • 5

Pevačica ove godine rođendan nije dočekala u Beogradu, što je potvrdila i njena bliska prijateljica i saradnica Marina Tucaković

Folk zvezda Ceca Ražnatović danas je napunila 43 godine, a rođendan je navodno odlučila da proslavi daleko od očiju javnosti, pa i bliskih prijatelja i porodice, budući da se pevačica zaputila na Kipar. 

CECA DANAS PUNI 43 GODINE: Ovako joj je sin čestitao rođendan! (FOTO)

Ceca navodno rođendan proslavlja u društvu svog dečka Aleksandra Jovovića, 16 godina mlađeg manekena, sa kojim trenutno boravi na Kipru, kako bi se odmorila pred promociju novog albuma, koja je očekuje već krajem juna, navodi "Kurir".

Foto: Instagram/aleksandarjovovic, Milena Đorđević Foto: Instagram/aleksandarjovovic, Milena Đorđević

Nakon što je bila previše zauzeta oko organizacije glamurozne proslave Anastasijinog punoletstva, Ceca je rešila da napuni baterije u svojoj kući na moru, iako je do sada praktikovala da pravi rođendansku žurku u domu na Dedinju.

Mislim da neću slaviti rođendan. Mene godine ne brinu. Nemam problem s godinama. Najbitnije je kako se osećam, a bogu hvala, osećam se odlično - rekla je Ceca prilikom gostovanja u jednoj emisiji pre mesec dana.

Printskrin: Telegraf Now Printskrin: Telegraf Now

I Marina Tucaković potvrdila je da njena dugogodišnja prijateljica i saradnica rođendan neće provesti u Beogradu.

Ceca nije u Beogradu, tako da neću biti s njom na rođendanu, jer ga ne slavi. Samo ću joj poslati poruku. Svake godine joj poželim sve najbolje, pa tako ću i ove - izjavila je Marina.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZILE

    14. jun 2016 | 19:12

    JAKO VAZNA VEST ZAMISLI CECA

  • Milan

    15. jun 2016 | 01:53

    Kako se kaže muška sponzoruša?

  • Jovan

    15. jun 2016 | 08:00

    Tako veliko ime i tako lepa Zana a tko los izbor mislim Da izgledaju .kao mama i sin Ipak je ona idol srbije to nije Smela da dozvoli sebi bar Da je neki frajer ceca mora Da ima zesceg frajera a ne Nekog klinca koji lici da joj Sin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA