Zvanično otvaranje Evrosonga 2012 (FOTO)

 
  • 0

Pogledajte kako je proteklo gala veče u Bakuu, kojim je i zvanično otvoreno ovogodišnje takmičenje

Sinoć je zvanično, velikom gala večerom i žurkom za sve izvođače, otvoren ovogodišnji, 57. po redu Evrosong u Bakuu. Izvođači po azbučnom redu zemalja koje predstavljaju pristizali su u "Euroklub" u centru grada.

Gotovo su svi učesnici iz 42 zemlje isprobali scenske nastupe, koreografiju i kostime, utvrdili željene tehničke detalje tokom izvođenja svojih pesama na sceni "Baku arene". Uzbuđenje u Bakuu raste iz časa u čas.

Kao što to obično biva kada su velike manifestacije u pitanju, i ova žurka je kasnila, a poslednja na otvaranje pristigla je Nina Badrić.

- Jedva sam stigla pošto sam danas imala gomilu intervjua i slikanja, ali evo me - rekla u prolazu.

Jovana i Željko Joksimović došli su zajedno i izmamili vrisku i aplauze fanova. Kasnije je Jovani bilo hladno, pa se Željko, pozajmivši joj sako, potrudio da je ugreje. Crnogorski predstavnik Rambo Amadeus pojavio se u srebrnom sakou i u svom stilu na sve načine pokušavao da bude u centru pažnje.

Dok su sve zemlje na parti donele zastave, Srbija, kao i zemlje bivše Jugoslavije, osim Crne Gore, to nisu uradile. Pogledajte kako je bilo na otvaranju Evrosonga:

(A.V. / Foto: Scandal)

 

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA