Nećete verovati šta Marija Šerifović radi dok je svi napadaju zbog SKANDALOZNIH UVREDA radi kojih je Dunja napustila Zvezde Granda! (FOTO)

 
  • 27

Dok mnogi očekuju burnu reakciju od Marije, ona ne mari puno za incident koji se dogodio na snimanju emisije

Nakon velikog incidenta koji se dogodio u "Zvezdama Granda", kada je Marija Šerifović uvredila takmičarku Dunju Popović, koja je usred emisije napustila takmičenje, pevačica se ne osvrće previše na to što je glavna tema na internetu i što je mnogi osuđuju zbog neprimerenog ponašanja.

Marija Šerifović na skandalozan način izvređala Dunju, koja je zbog toga odustala od "Zvezda Granda"!

Ovako je Marija Šerifović prokomentarisala svoje UVREDE zbog kojih je Dunja napustila ZVEZDE GRANDA!

PLJUVANJE NA INTERNETU: Dunja zbog Marije napustila Zvezde Granda, i krenula je lavina UVREDA! (VIDEO)

Marija Šerifović je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je u društvu ostalih kolega, članova žirija u "Zvezdama Granda", a kojom proslavlja devet godina od pobede na Eurosongu, kada je prestižno muzičko takmičenje "dovela" u Beograd.

- Na današnji dan pre 9 godina pobedih na tom Eurosongu i već 9 godina slavim Svetog Vasilija Ostroškog! Slava mu i milost! Pa malo da se zasladimo - napisala je Marija uz fotografiju.

A photo posted by Marija Serifovic (@serifovic) on

I dok mnogi očekuju od Šerifovićeve burnu reakciju, bilo kakav osvrt, komentar ili slično, Marija ne mari puno za ono što se dogodilo. Oglasila se na Tviteru, ali, ništa više od toga.

Foto: Marko Todorović, Promo Foto: Marko Todorović, Promo

Podsetimo, Marija je na snimanju emisije uvredila Dunju Popović nakon nastupa rečima: "Nisi ni za k**ac! Šta vi mene je*ete ovde!", zbog čega je takmičarka demonstrativno napustila studio i otišla kući, te bila diskvalifikovana.

(Telegraf.rs)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uroš d'dorf

    12. maj 2016 | 20:26

    Tačno je da marija peva perfekt što je i dokazala!a ponašanje nije ok!pratite je malo,ustaje zavlači se pod sto,uzdiše,upotrebljava extremno teške reči!ona je pevačica!i tu je početak i kraj,odmah do nje je prof bosanac i od gdina može dosta naučiti i u vezi stručnosti ponašanja i nesebičnosti!ali pevačica marija za to nema sluha!

  • Dragana

    12. maj 2016 | 20:42

    Tacno je sve sto joj je Marija rekla...al nikako nije trebala da upotrebi one grozne reci...ipak je ona javna licnost...a sto se tice njenog pevanja svi znamo ko je Marija.

  • Bogovski djavoli

    12. maj 2016 | 20:49

    Nek obuce suklju .da vidimo nasta lici ......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA