JOŠ JEDNA POBEDA TELEGRAFA: Saša Jovanović najbolji na humanitarnim karaokama! (VIDEO) (FOTO)

 
 ≫ 
  • 0

Novinari su pevali, a ocenjivali su ih Aleksandar Šapić, Nenad Okanović, grupa "Zana"... Poslušajte kako je zvučala pobednička pesma koju je izveo glavni urednik Telegrafa

Glavni urednik Telegrafa Aleksandar Jovanović pobednik je humanitarnog karaoke takmičenja novinara u Immo Outlet centru na Novom Beogradu, a nagrada u vrednosti od 50.000 dinara ide u korist mališana iz fondacije "Budi human".

Osnivač fondacije, predsednik Opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić, sa punom pažnjom je ispratio ovaj humani i veoma zabavni događaj gde su poznate ličnosti i novinari "obrnuli uloge", pa su sada "selebritiji" ocenjivali pevačko umeće "sedme sile".

- Hvala u ime fondacije i dece. Kad god imate prilke, setite se ove dece, ne mora iz naše fondacije, i učinite dobro delo za njih - poručio je kratko Šapić na kraju manifestacije.

Saša Jovanović je već dokazani "majstor karaoka". Pre nekoliko meseci je, takođe u Immo centru, podelio prvo mesto, a sada nije bilo nikakve dileme ko je ostavio najbolji utisak. Saša je, pritom, otpevao veoma zahtevne bisere rok muzike sa ovih prostora - "Sve još miriše na nju" ("Parni valjak") i "Lažeš" ("Bijelo dugme").

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kad  je već pobednik bio poznat - onako, slavljenički, na Saletovom repertoaru su opet bili "dugmići", ponovo iz perioda sa Tifom ("Da te bogdo ne volim").

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Akcenat je bio na humanitarnom aspektu i na dobroj zabavi, u drugom planu su bile vokalne sposobnosti novinara. Čuli smo, između ostalih, i Vesnu Dedić, ekipe Pinka, Kurira, a pažnju su privukle, zajedničkim izvođenjem hitova "Zane" ("Majstor za poljupce", "Mladiću moj") Jelena Petković sa TV Happy i Jelena Ivandić, novinarka Informera.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Da sve bude zanimljivije, u žiriju su bili upravo Žika i Jelena iz "Zane", kao i Aleksandar Šapić, Nenad Okanović, Filip Pat, Boris Trivan, Ivan Tomić, Danijela Vranješ, Marko Stojanović, Žarko Stepanov...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA