KARLEUŠA NIKAD SUROVIJA: Zbog ovog što je rekla pevaču "Zvezda Granda", žene će od njega bežati glavom bez obzira! (VIDEO)

 
  • 15

Takmičar će surovo poređenje koje je JK napravila posle njegovog nastupa dugo pamtiti

Jelena Karleuša se naoštrila da "puca iz svih oružja" u novoj emisiji "Zvezde Granda", a prema jednom takmičaru je bila posebno oštra. 

KAKVA, BRE, DVA PRSTA? Kada vidite Karleušin OGROMNI dekolte, podići ćete obe ruke! (FOTO)

Kandidat će surovo poređenje koje je JK napravila posle njegovog nastupa sigurno dugo, dugo pamtiti. Svoje "momente" su, naravno, imale i Marija Šerifović, Viki Miljković...

Pogledajte najavu emisije:

(Telegraf.rs)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eskobar

    15. april 2016 | 00:00

    Uopste ne zelim da pogledam snimak...ko je ta JK da bljuje i pljuje na druge.Ona zaboravlja da je najobicnija pjevacica-zabavljacica ili cirkuzantkinja kojij je zadatak da zabavlja narod koji ce njoj da se smije i da joj placa da ona i dalje cirkuza i da ih zabavlja.

  • lols

    15. april 2016 | 07:46

    niti je ona dobra pevacica niti njen muz dobar fudbaler..dva su losa ubila Milosa

  • Narodnjak

    15. april 2016 | 08:36

    OMG!? Da nije TV-a, Youtube-a i ostalih video prezentacija, tj. da možemo nekoga samo čuti i slušati, ali ne i videti, za ovu kvazi damu i "pevaljku" niko nikada ne bi znao ništa. Ona nekome da priča nešto o pevanju...??? Pa ona pojma nema o tome. Pa 90% običnih ljudi i iz Srbije i iz BiH, a pogotovu iz Makednojje bi je poklopilo svojom pesmom. Svaka čast Šabanu, Bosancu, Mariji Šerifović, ali ko je bre ona? Neću da je čujem nikada....!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA