DA LI ĆE POKAZATI TORZO? Dado Topić gost "Brkova" u Hali sportova! (VIDEO)

 
  • 1

Takav sled događaja nameće se kao sasvim logičan, s obzirom na naziv aktuelnog albuma "Brkova" - "Torzo Dade Topića"

Legendarni roker Dado Topić biće specijalni gost turbo-pank-folkerima "Brkovima" koji sutra (petak, 1. april, 20.30) koncertom u beogradskoj Hali sportova promovišu nedavno objavljeni album čiji je naziv upravo - "Torzo Dade Topića". 

- Jako mi je drago da Dado naziv albuma nije shvatio kao neku sprdnju nego kao izraz poštovanja. Velika nam je čast ugostiti takvog gospodina i legendu naše scene - kaže frontmen "Brkova" Šemso.

Topić je prvo javno kontaktirao "Brkove" preko Fejsbuka najavivši da će preslušati album, a potom je nedavno izjavio da bi pristao na neki oblik saradnje sa njima.

Dado smatra da su "Brkovi", kako kaže "bend koji ima atraktivne i energične nastupe, i, obzirom na izbor garderobe i način kako prezentuju muziku, da je to jedna pozitivna i kreativna ekipa".

Evo šta Dado kaže o novom albumu "Brkova":

Poznata je i satnica koncerta. Ulaz je od 19.30, u 20.30 na scenu izlazi bend "Pero Defformero", u 21.30 Zoka Bosanac, a u 22 "Brkovi". Ulaznice se na dan koncerta mogu nabaviti po ceni od 1.000 dinara na blagajni Doma omladine i preko Eventima, a određeni kontigent biće u prodaji i na biletarnici Hale sportova od 19 časova.

Poslušajte himničnu "Zemljo moja" koja zatvara "Torzo Dade Topića":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA