NEĆU SE TREZNITI 2 DANA, BIĆE UBITAČNO: Brenin sin otkrio kako će proslaviti 18. rođendan (FOTO)

 
  • 37

- Biće 450 zvanica i svi u kući radimo punom parom, jer je za ovako veliku proslavu bitna dobra organizacija - rekao je Viktor Živojinović

Viktor Živojinović. najmlađi sin Lepe Brene, proslaviće danas 18. rođendan. U njegovu čast biće organizovana gala žurka u Geneks Impuls hali za 450 zvanica, piše "Informer".

NAJVEĆA ŽURKA NA BALKANU: Svi detalji gala proslave 18. rođendana sina Lepe Brene

Kako je Viktor naveo, on je svoje punoletstvo hteo da obeleži sa svojim najbližim prijateljima, ali su njegovi roditelji insistirali na ovakvoj zabavi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Rođendan ću proslavljati dva dana i neću se trezniti. Biće ubitačno. Sada sam punoletan i smem da pijem alkohol - rekao je Brenin sin, i otkrio pojedine detalje proslave:

- Biće 450 zvanica i svi u kući radimo punom parom, jer je za ovako veliku proslavu bitna dobra organizacija. Sve mora da bude na svetskom nivou. Tata već tri nedelje, svaki dan od osam ujutru, ide na sastanke i planira moju žurku. Ja nisam ništa tražio za 18. rođendan. Mama i tata su sami odlučili da mi naprave veliku proslavu. Želeo sam da okupim svoju porodicu, ali sam ipak srećan što če sa mnom slaviti svi naši prijatelji, ali i familija iz celo sveta - naveo je on.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Inače, Viktor je već krenuo da slavi svoj rođendan, i to u prestoničkom klubu "Tilt". Brenin sin je uživao s prijateljima i uz muziku devedesetih.

- Provod je fenomenalan. Ovo mi je najlepši rođendan. Srce mi je puno. Sutra veče me čeka i druga proslava, jako se radujem. Najlepši poklon za rođendan je to sto ce svi ljudi koje volim biti sa mnom - rekao je slavljenik.

Pogledajte kako je bilo na toj proslavi:

Foto: Promo Klub Tilt Foto: Promo Klub Tilt
Foto: Foto: Promo Klub Tilt Foto: Foto: Promo Klub Tilt

Foto: Foto: Promo Klub Tilt Foto: Foto: Promo Klub Tilt

(Telegraf.rs)

Video: "Sad gazi, Balkan ti je mali!" Tamara Milutinović uputila moćnu poruku Tei nakon dve krcate Arene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gaga

    30. mart 2016 | 12:11

    Pod hitno probuši kašiku i u teretanu!!! I suviše si mlad da bi imao ovakvu stomačinu.A rođendan...ko gastarbajteri iz Austrije kad dodju u Srbiju.

  • SofijaBg

    30. mart 2016 | 13:29

    Ne verujem da se o ovome piše. Pa, koga to interesuje!? Samo izazivate polugladni narod.

  • pamet

    30. mart 2016 | 11:42

    Mora se on napit.Prvo govori kako je htio proslavit sa porodicom,a sad kako se dva dana nece trijeznit.Ovakve osobe me uzasno nerviraju.Dzaba ti punoljetstvo,ako u glavi nisi sazrio.Toliko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA