Marijana Mateus udavila goluba u balonu! (FOTO)

 
  • 5

Novosadska kreatorka jako je stegla i udavila goluba, kojeg je trebalo da pusti iz balona. Mateusova je organizovala vožnju balonom u znak početka svoje revije

Novosadska modna dizajnerka Marijana Mateus održala je reviju u Sremskim Karlovcima. U znak otvaranja svoje revije nameravala je da pusti belog goluba iz balona, ali je zbog straha od visine toliko stezala pticu da ju je na kraju ubila.

Uoči revije u novosadskom Srpskom narodnom pozorištu, kreatorka Marijana Mateus imala je nameru da za novinare organizuje razgledanje Sremskih Karlovaca iz balona, međutim to joj nije pošlo za rukom zbog vetra. Ona je sa snimateljem jedne televizije nakratko uspela da se odvoji od zemlje i tada je trebalo da pusti belog goluba.

S obzirom na to da se kreatorka plaši visine, u strahu je toliko stezala pticu da ju je na kraju udavila. Nakon toga, pokušala je da improvizuje, pa je pticu bacila iz korpe uvis da izgleda kao da je golub poleteo. I dok je mrtva ptica padala na beton, Marijana se nasmejala u kameru i nastavila da priča o reviji kao da se ništa nije desilo.

(Telegraf.rs / Foto: Svet.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA