RADA MANOJLOVIĆ ŠOKIRALA: Jurila sam sestru kuhinjskim nožem!

 
  • 15

- Tata je bio u šoku kad je video šta radim, zgrabio me i udario - ispričala je pevačica

Rada Manojlović je otkrila kako je u detinjstvu imala jedan peh sa mlađom setrom Marijom, kada ju je jurila nožem nakon svađe i zbog toga dobila batine od oca Radeta, koje će sigurno pamtiti do kraja života.

ONA JE BOMBA, A TEK NJEGOVI TRBUŠNJACI: Novi spot Rade Manojlović i njenog navodnog dečka će gledati i žene i muškarci (VIDEO)

- Jedini šamar sam dobila od tate kad se uplašio da bih mogla da povredim sestru i drugaricu. Posvađale smo se i ja sam uzela kuhinjski nož i počela da ih jurim po dvorištu. Naravno, nikada ih ne bih povredila, samo sam pokušala da ih zaplašim. Tata je bio u šoku kad je video šta radim, zgrabio me i udario - rekla je Rada za Informer.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Naravno, danas su Rada i Marija najbolje drugarice i sa osmehom se prisećaju ovog događaja.

- Ona mi je sve na svetu i nikad je ne bih povredila. Zahvalna sam Bogu što mi je podario sestru koja mi je najbolji prijatelj, jer danas je teško naći pravog prijatelja. Njoj se poveravam i savetujemo jedna drugu. Bliske smo, nerazdvojne i tako će i ostati - zaključila je Manojlovićeva.

(Telegraf.rs/Izvor: Informer.rs)

Video: "Sad gazi, Balkan ti je mali!" Tamara Milutinović uputila moćnu poruku Tei nakon dve krcate Arene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA