LEPOMIR ZAPREPASTIO SVE: Dobio sam dva otkaza, jedan zbog "Farme", a drugi jer... (FOTO)

 
  • 15

- Tvrdim da na imanju u Lisoviću nisam govorio o aktivnostima MUP-a, niti sam odavao neke informacije - razočaran je Bakić

Bivši učesnik "Farme" i prvak u bodibildingu Lepomir Bakić, istog dana je dobio dve presude za prestanak radnog odnosa. U oktobru 2014. godine, suspendovan je sa pozicije višeg policijskog inspektora, a pre dva dana dobio je presudu.

DA LI TI NEDOSTAJEM? DA LI ME SANJAŠ? Kristijan šokirao sve odgovorom na Lepomirovo pitanje!

Lepomir tvrdi da je dobio zapravo dva otkaza, jedan zbog učešća u "Farmi", a drugi zbog emisije na televiziji "Hepi".

- Ovo je pravno nasilje. Dobio sam dve presude za prestanak radnog odnosa istog dana, što je nemoguće. Jednu zbog "Farme", a drugu zbog emisije u kojoj sam gostovao. Protiv mene je pokrenuto desetak disciplinskih postupaka, a sve zbog mojih medijskih istupanja, u kojima sam govorio o razlozima zbog kojih sam suspendovan - ističe Lepomir za "Alo".

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Oni me terete da sam prekršio neke pravne odredbe, koje se tiču medijskih pojavljivanja policajaca. Ni u jednom razgovoru za medije nisam govorio o aktivnostima MUP-a, samo sam ispričao zašto sam suspendovan - rekao je Lepomir.

- U "Farmu" sam ušao kao svetski šampion u bodibildingu, da promovišem sprot i zdrav način života. Zašto bih morao nekoga da obavestim o tome?! Tvrdim da na imanju u Lisoviću nisam govorio o aktivnostima MUP-a, niti sam odavao neke informacije. Zato ne razumem njihove razloge da me otpuste. Jedino zbog čega prihvatam da me terete jeste intervju u kojem sam govorio o nepravilnostima i protekcijama zbog kojih sam i bio suspendovan - zaključio je Bakić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs/izvor: Alo.rs)

Video: "Sad gazi, Balkan ti je mali!" Tamara Milutinović uputila moćnu poruku Tei nakon dve krcate Arene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ловац Г 8

    29. januar 2016 | 10:17

    Припаднику полиције није масто на таквим тв станицама и у таквим емисијама. О томе је требо раније да мисли а не када је добио отказ.

  • Miki

    29. januar 2016 | 16:47

    Šta si mislio da ćeš posle "farme" da se vratiš na posao, neko će da radi mesto tebe baš siametan.

  • ☆☆☆Panter☆☆☆

    29. januar 2016 | 13:58

    Koja ironija zove se Lepomir .....Ali oni je samo komplexirani Glupomir.....koji je supsendovan na 2 godine radi koriscenja stereoida. ....zasto to ne razjasni jednom. ...kroz to je sve receno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA