Ceca: Novi uspeh u Minhenu

 
  • 0

U prepunoj dvorani "Post palas", Ceca je u okviru svoje turneje "Ljubav živi" održala koncert u prestonici Bavarske, nakon čega je očekuje i nastup u Stokholmu

U okviru svoje evropske turneje "Ljubav živi", Svetlana Ražnatović Ceca je subotu, nešto posle 23 sata, u dupke punoj dvorani "Post palas" u Minhenu započela još jedan svoj koncert i time upisala novi uspeh.

Karte za ovaj koncert prodate su još pre pet dana i koštale su 30, 45 i 75 evra, a interesovanje fanova iz Bavarske bilo je ogromno.

U publici su, među 3.000 posetilaca, viđeni i fudbaleri čuvenog minehenskog Bajerna, i to reprezentativac Hrvatske Dario Pranjić, brazilski reprezentativac Rafinjo, kao i naš reprezentativac i igrač Fiorentine Zoran Kuzmanović.

Publika je počela da se okuplja već nešto posle 20 časova, što se videlo i po fotografijama, koje su na društvene mreže plasirali Cecini fanovi.

Ceca je u Minhen stigla danas popodne i odmah je putem Tvitera (@CRaznatovic) pozdravila svoje fanove i iznela svoje oduševljenje kupatilom u hotelskom apartmanu u kojem je smeštena. I ovoga puta je koncert započeo pesmom "Rasulo", koja je svoju premijernu ekranizaciju doživela pre dva dana.

(Izvor: Svet.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA