UPS, ODE NOA: Stiže u bioskope 7. januara (FOTO) (VIDEO)

 
  • 1

Ups, ode NOA!… je klasična priča o bezvremenskoj Noinoj barci

Foto: Promo Foto: Promo

Ovo je priča o životinjama koje nisu dospele na barku među kojima su i svitodomci, grifoni i samopiri - izgledom neobične i simpatične životinje za koje niko nikad nije čuo jer dosad nisu postojale.

Bližio se kraj sveta i postojala je opasnost da poplave unište sva bića na planeti. U Noinu barku redom su se ukrcale sve vrste životinja, od najveće do najmanje. Nespretni svitodomac Dado i njegov sin Fric ušli su u barku uz pomoć grifonki Vande i njene ćerke Lole.

Foto: Promo Foto: Promo

U trenutku kada se Noina barka otisnula, Lola i Fric su se nesretnim slučajem našli izvan nje. Za te dve životinjice to je bio početak avanture u kojoj su stekli nove prijatelje, upadali u nevolje i susretali razne neobične životinje dok su pokušavali da se spasu.

Na samom kraju otkrili su da je ponekad potrebno suočiti se s krajem sveta kako bi se pronašlo mesto u njemu!

SINHRONIZACIJA: Dejv - Stefan Bundalo, Fini - Iva Stefanović, Lija - Vladislava Djordjević, Hejzel - Bojana Stefanović, Obisi - Tomaš Sarić, Lav - Marko Marković

USPS, ODE NOA! STIŽE U BIOSKOPE 7.JANUARA

(Telegraf.rs)

Video: Barbara Bobak dovela Sunđer Boba i Patrika na koncert Tee Tairović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA