Milan sa društvom na proslavi u Beogradu, Severina u bolnici!

 
  • 0

Popović nije bio raspoložen za poziranje, pa je zamolio menadžera restorana da od njega udalji fotoreportera koji je bio na licu mesta.

Dok mediji danonoćno čekaju ispred splitskog porodilišta ne bi li saznali kada će se poroditi Severina Vučković, njen verenik je Milan Popović odlučio je da nakratko ostavi svoju dragu i proslavi Srpsku novu godinu u Beogradu.

Naime, Milan je petak uveče viđen na dočeku pravoslavne nove godine u restoranu “Sokače”, gde mu je na uvce pevala Dragica Radosavljević Cakana.

“Milan je s drugaricama i drugovima, koji su mahom bili u paru, pravoslavnu Novu godinu dočekao u restoranu “Sokače”, na Dorćolu. Bili su tamo do ranih jutarnjih časova, a Milan se baš veselio, kao i svi ostali koji su bili tamo. Nije delovao zabrinuto i zamišljeno s obzirom na to da je majka njegovog nerođenog deteta u bolnici zbog manjih komlikacija tokom trudnoće. Ipak, sve vreme su bili u kontaktu putem SMS-ova”, priča za list “Alo!” izvor koji se našao na licu mesta i dodaje da Milan nije imao neke specijalne želje što se pesama tiče, ali da je najveseliji bio kada je jedna devojka uzela mikrofon i izvela nekoliko Severininih pesama.

“U jednom trenutku je Cakana dala mikrofon devojci koja jako dobro peva Severinine pesme i napravila je baš lepu atmosferu. Milanu je sigurno u tom trenutku odgovaralo da čuje neku pesmu svoje verenice s obzirom na to da mogla da slavi pravoslavnu novu godinu s njim”, dodaje izvor.

Inače, Popović nije bio raspoložen za poziranje, pa je zamolio menadžera restorana da od njega udalji fotoreportera koji je bio na licu mesta.

Dragica Radosavljević Cakana, koja je u pomenutom restoranu pevala za pravoslavnu Novu godinu, potvrdila je da je Popović bio jedan od gostiju:

“Kada nastupam, ne obraćam mnogo pažnju na to ko je sve u lokalu. Milana sam primetila, ali mi to nije bila neka senzacija, jer je u restoranu zaista bilo odabrano društvo među kojima se našlo dosta biznismena i uglednih ljudi. Milan se dugo zadržao u lokalu sa svojim prijateljima i baš su se lepo veselili. Kada bih ocenjivala moje goste te večeri, dala bih mu čistu desetku! Možda je čovek došao da se veseli i očekuje srećne vesti kada postane otac”, kroz osmeh je prokomentarisala raspoložena pevačica.

(Izvor: Alo)

 

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA