"Sensejšn Inerspejs" u Beogradu 12. maja (VIDEO)

 
  • 0

Cena regularne ulaznice iznosi 7.000 dinara, "VIP Delux" ulaznice koštaju 14.000 dinara, a "Sky Deluxe" se prodaju po ceni od 21.000 dinara

Muzički spektakl ''Sensejšn'' sa ovogodišnjom temom ''Inerspejs'' biće održan 12. maja u Beogradskoj areni, najavili su organizatori na današnjoj konferenciji za novinare.

Direktor ''Insomnia Global SEE'' kompanije koja je organizator ''Sensejšn'' događaja u Beogradu Martin van der Ven rekao je da je odeljak Sky deluxe (lože) skoro rasprodat, ali da još uvek ima mesta u drugim delovima arene.

On je podsetio da su na prošlogodišnji ''Sensejšn''došli ljudi iz 42 zemlje, dodavši da je Srbija jedna od 19 zemalja u kojoj se održava ovaj spektakl. On je takođe najavio i večerašnju žurku u klubu ''Magacin'' koja je ''zagrevanje'' za predstojeći ''Sensejšn''.

Menadžer manifestacije  Tom Bartles govorio je o istoriji ovog muzičkog spektakla koji je nastao 2000. godine i iza kojeg stoji jedna nesrećna priča.

On je rekao da je jedan od osnivača ''Sensejšna'' poginuo u saobraćajnoj nesreći i da su tada odlučili da dres kod na ovom događaju bude belo.

Bartles je istakao da deo novca od prodatih karata ide u humanitarne svrhe.

Rediteljka ''Sensejšn'' teme ''Inerspejs'' Klaudija Voseberg  najavila je didžejeve koji će nastupiti ove godine, a to su MrVajt, Fedi le Grand, Denis Ferer, Danijel i Huan Sančez, Sanrei Džejms i Rajan Marćiano i Hardvel.

Cena regularne ulaznice iznosi 7.000 dinara (pristup nivoima 100, 200 i 400), "VIP Delux" ulaznice koštaju 14.000 dinara, (pristup VIP klubu, VIP dekovima, nivoima 100, 200 i 400), a "Sky Deluxe" se prodaju po ceni od 21.000 dinara i omogućavaju poseban ulaz, pristup ložama na nivou 300, kao i pristup nivoima 100, 200 i 400.

Prodajna mesta ulaznica su - Kard servis, Eventim, Gigstyx i sajtovi sensation.com, tickets.rs, eventim.rs i gigstix.com.

Kako je najavljeno na konferenciji za novinare sutra uveče će u beogradskom klubu ''Tjub'' biti organizovana još jedna žurka koja će biti ''zagrevanje'' za predstojeći spektakl.

(izvor: Tanjug)

Video: Nebojša Čović otkrio šta je potrebno Zvezdi za A licencu Evrolige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA