INTERVJU, Ceca: Snimam duet s ćerkom! (VIDEO)

 
  • 0

U intervjuu za Telegraf Svetlana Ražnatović najavila snimanje još dva spota i priznala da bi volela da ćerka i sin krenu njenim stopama

Svetlana Ceca Ražnatović predstavila je novinarima svoj novi spot za pesmu "Rasulo" na pres konferenciji u T. C. "Ušće".

Pevačica je na ovaj način ispunila želju svojim fanovima koji su na društvenim mrežama upravo ovu pesmu izabrali kao najomiljeniju s poslednjeg albuma "Ljubav živi".

Na novom spotu Ceca je po prvi put sarađivala s fotografom Milošem Nadaždinom, a kako kaže, nada se da će ubuduće češće raditi zajedno.

- U planu mi je da do kraja godine snimim još dva spota. O kojim će numerama biti reč, ostaje da se vidi, jer je još u toku glasanje fanova - izjavila je Ceca za Telegraf.rs, a tom prilikom je i potvrdila da će s ćerkom Anastasijom snimiti duet:

- Podržavam i Anastasiju i Veljka da se bave muzikom, mada je Anastasija baš opredeljena za to i, moram da kažem, bolje joj ide. Stvarno bih volela da se oboje time bave - istakla je Ceca.

Pogledajte ceo video intervju sa Svetlanom Cecom Ražnatović:

(A. V.)

Video: JK "bengala" u Kraljevu! Ceo grad se okupio zbog nje, brutalni kadrovi iz visine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA