JELENA GOLUBOVIĆ UOČI ULASKA NA FARMU: Tamara je prostitutka, Maja nimfomanka, sve ću ih dovesti u red! (FOTO)

 
  • 31

- Videću kako će me ukućani dočekati. Ne očekujem da me svi zagrle, znam da će biti onih koji će me dočekati na nož i pokušavati da me napadnu - rekla je rediteljka, koja će ponovo učestovati u rijalitiju

Jelena Golubović ponovo će učestvovati u "Farmi". U razgovoru za "Alo!", rediteljka je navela da je da namerava da se bori kako bi pobedila ponovo u rijalitiju.

FARMERE TEK OČEKUJE HAOS: Vendi i Maja će pobeći preko ograde ako ona uđe rijaliti! (FOTO)

- Farmeri, čuvajte me se jer ću otkriti sve vaše tajne. Neću da me neko tamo pravi ludom, sve ću lepo u kameru ispričati i reći ono što znam za svakoga. A verujte mi znam dosta o njima - rekla je Jelena za ovaj dnevni list, i nastavlja:

- Videću kako će me ukućani dočekati. Ne očekujem da me svi zagrle, znam da će biti onih koji će me dočekati na nož i pokušavati da me napadnu. Ima tamo zaludnih koji, jer ne znaju da budu zanimljivi, vole da se svađaju i prave problem - dodala je ona.

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Golubovićeva je otkrila i kako će se ponašati prema Vendi.

- Ako meni Vendi pruži ruku, to ću i ja učiniti, u suprotnom, ne pada mi na pamet. Neću nikome ostati dužna, pa ni njoj. Moje je da ne dam na sebe i da se svakog trenutka borim za sebe i svoj obraz - navela je rediteljka.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Na red je došao i Lepi Mića.

Lepi Mića je prvi put izbačen zato što je imao sukob sa mnom, i to ne želim da se ponovo desi. Nadam se da se sada opametio i da pazi šta radi i kako se ponaša prema ženama. On je bio magacioner - rekla je Jelena Golubović.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Potom i Tamara Đurić.

- Rijaliti je ogledalo društva, a Tamarino ponašanje je u skladu s današnjim vremenom. Navikla sam da su u rijalitiju starlete i prostitutke. Tamara je prostitutka koja voli da spava sa svakim koji je pogleda - navela je ona.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Za kraj, Golubovićeva je objasnila šta misli o Maji Nikolić.

- Čula sam već da me Maja Nikolić ogovara i priča kakva sam ja to pobednica. Ona je neko ko me u spoljnom svetu moli da se družimo i da izađemo zajedno. To društvo s kojim se družim više ne želi nju da vidi, već sa mnom da komunicira stalno. Zna se ko je Maja u glavi, neko ko ima strinine gene. Ona je smešna, tamo na imanju je dvorska luda, samo što nema kralja - rekla je Jelena i dodaje:

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Vrlo je navalentna, ona zna da kaže najružnijem muškarcu da je najlepši i vrlo je promiskuitetna. Ali da ti kažem, to što je ona takva i pored toga je nimfomanka, to je isključivo njena stvar. Ona je devojka veoma lakog morala - zaključila je ona.

(Telegraf.rs/izvor: "Alo!")

Video: "Sad gazi, Balkan ti je mali!" Tamara Milutinović uputila moćnu poruku Tei nakon dve krcate Arene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lidija

    30. novembar 2015 | 11:37

    Hocemo Kikija nazad

  • Jugoplastik

    30. novembar 2015 | 11:53

    Još jedna šifra ulazi na farmu u mjesto da vrate Kristijana njegova je prošlost burna ali svako ima pravo na drugu srecu u zivotu pa zasto ne i on ostali farmeri nisu kriminalci ali su većina za bolnice prljavi neuredni raspadaju se sramota

  • stevan

    30. novembar 2015 | 12:08

    iskreno mi je zao zivotinja na farmi u kakvom okruzenju zive gde su ti ljubitelji zivotinja da reaguju ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA