Otkrivamo ko je, posle izbacivanja Kristijana, najveći favorit za pobedu na "Farmi"! (VIDEO)

 
  • 19

Za samo jedan dan u našoj anketi je glasalo oko 2.000 ljudi, i rezultati su prilično neočekivani

Nakon što je Kristijan izbačen sa "Farme" zbog fizičkog napada na Radeta, trka za pobedu je sasvim otvorena, a u našoj anketi mi smo vas pitali ko je sada najaveći favorit za pobedu, i rezultati će za mnoge biti iznenađujući.

FARMA LUDILO: Prvo ste podržali Kristijanovo izbacivanje, a zatim ste MASOVNO tražili da se vrati?! (FOTO)

Pogledajte kako Rade izgleda nakon što ga je Kristijan pretukao! (VIDEO)

Da vas podsetimo, Golubović je zbog ovoga diskvalifikovan:

Za samo jedan dan, glasalo je oko 2.000 ljudi, i jasno je, da će bez Golubovića, trka za trijumf u rijalitiju biti neizvesna do samog kraja.

Printskrin: Telegraf.rs Printskrin: Telegraf.rs

Neočekivano, ili očekivano, u zavisnosti za koga navijate, Stanija je dobila 43,3 odsto glasova, dok je na drugom mestu Maja Nikolić sa 37 odsto glasova.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Sigurno je najveće iznenađenje činjenica da je Tamara, kojoj većina gledalaca predviđa pobedu, završila tek na trećem mestu sa 9,9 odsto glasova, jedva nešto više od četvrtoplasiranog Radašina (8 odsto).

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Na ubedljivom poslednjem mestu je Vendi sa 1,6 odsto glasova...

(Telegraf.rs)

Video: “Hoće da nas unište!” Mina nakon uvreda navijača objavila snimak iz kafane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatan

    27. novembar 2015 | 14:20

    Milos. Potpuno ok decko.

  • ja

    27. novembar 2015 | 16:03

    Meni je samo zao u celoj toj prici, sto narod ne vidi koliko je Stanija namazana osoba,koliko je spremna na sve. Ona ovim obecavanjem para direktno poziva Kristijanove navijace, kojih ima najvise, da glasaju za nju. Naravno da ce tako pobediti. Kupuje pobedu, kupuje njega, otima ga od zene , balerine i tako dobija sve sto hoce. Zar su ljudi slep?.Ja joj ne bi namerno dala glas, nikada! Ali ne vredi pricati, kad je narod naivan. Sad ostaje jedino to da vidimo, da li ce se Kristijan prodati za pare. Pedeset hiljada nije malo, ali ja ne bi zainat. Videcemo da li on slusa svoje emocije ili se prodaje za lovu. Svako, ko ima dva grama mozga u glavi shvata da ona nema ni jedan razlog da nekom daje tolike pare, sem da kupi pre svega pobedu ili tu osobu. Ako je toliko humana kao sto se pravi, neka da nagradu u dobrotvorne svrhe. Sve je drugo prica za malu decu.

  • Rajvosa

    27. novembar 2015 | 21:31

    Milos do pobjede

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA