REŠENA MISTERIJA: Evo kako je Dara postala od Radojka!

 
  • 5

- To je bila sudbina što sam došla u grupu u kojoj je maltene već bilo smišljeno ime za mene - rekla je Dara

Iako joj je pravo ime Radojka Adžić, svi je znaju kao Daru Bubamaru, a pevačica je otkrila kako je dobila ovo umetničko ime.

MOJ PRIJATELJ JE SVEDCKA ZVEZDA: Dari se zbog ovoga smejao ceo internet

Na početku karijere, Radojka je pevala po kafanama u Novom Sadu, i na jednom od nastupa ju je primetili članovi grupe "Dara Bubamara šou bend", i pitali je da li hoće da peva sa njima.

Foto: Facebook/OfficialDaraBubamara Foto: Facebook/OfficialDaraBubamara

- To je bila sudbina što sam došla u grupu u kojoj je maltene već bilo smišljeno ime za mene. Oni su bili pravi šoumeni. Pravili su haos u jednom lokalu u Novom Sadu. Bio je to muški bend, nisu imali pevačicu. Kada su me videli, rekli su da sam kao stvorena za njih i da se zovu "Dara Bubamara šou-bend". "Ijaaao, kakvo ime, upišala sam se od smeha". Imali su jednu maketu bubamare od stiropora koja je uvek tokom nastupa stajala u ćošku iznad njih. Pošto nisu hteli da se zovu samo "Bubamara bend" jer im je to zvučalo dečje, tu maketu su nazvali Dara i tako je nastalo ime benda. Budući da sam bila jedino žensko u bendu, mala i slatka baš kao ta bubamarica, prozvali su me — Dara Bubamara - ispričala je Dara.

Prinskrin: Youtube/RTV Pink Official Prinskrin: Youtube/RTV Pink Official

(Telegraf.rs)

Video: On prošetao mrežicu na glavi: Estrada kod Nućija na promociji albuma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA