Ognjen Amidžić uživao u novom BigPizza i Moja Kravica Doručku (FOTO) (VIDEO)

 
  • 0

Ukusi oko kojih se svi slažu!

BigPizza, jedan od najbrže rastućih QSR (Quick Service Restaurants) lanaca u Srbiji i najomiljeniji domaći jogurt Moja Kravica još jednom su pokazali da su odličan izbor za svačiji doručak.

Foto: Promo Foto: Promo

Oko kombinacije dva ukusa složili su se i predstavnici medija, kao i poznate ličnosti među kojima je bio popularni televizijski voditelj Ognjen Amidžić.

Poznati su zajedno sa predstavnicima medija među prvima imali priliku da probaju novu kombinaciju Pizza Kajgane i Moja Kravica jogurta, uživaju u specijalnom performansu BigPizza majstora.

Foto: Promo Foto: Promo

- Iako sam veliki gurman, kao poznata ličnost i kao roditelj trudim se da dam pravi primer i uvek odaberem pre svega zdravu i ukusnu hranu. U našoj porodici doručak je svakako najvažniji obrok u toku dana, a kombinacija BigPizza Kajgane i Moja Kravica jogurta je nešto što će se svakako naći na našem stolu - rekao je Amidžić.

Foto: Promo Foto: Promo

Gratis Moja Kravica jogurt uz BigPizza Doručak

BigPizza Doručak obuhvata kombinaciju nove Pizza Kajgane i Moja Kravica jogurta. Omiljeni domaći jogurt se preporučuje i uz Calzona Capricciosu i Calzona Sir, Spanać & Slaninicu, a ukoliko neki od ovih proizvoda kupite u periodu od 06-12h Moja Kravica jogurt dobijate besplatno, do isteka zaliha. Zato, požurite!

Prema rečima predstavnika BigPizze ovo je samo početak uspešne saradnje dve kompanije koje zajedno kupcima u Srbiji žele da pruže “više”.

Foto: Promo Foto: Promo

BigPizza je jedan od najbrže rastućih QSR (Quick Service Restaurants) lanaca u Srbiji, a osim kvaliteta i raznovrstnosti, ljubiteljima naših proizvoda želimo da pružimo uživanje u svakom zalogaju. Zato uvek pažljivo biramo partnere sa kojima kreiramo jedinstvene ponude, kao što je BigPizza Doručak.

Category menadžer Imleka, Jovan Bugarčić smatra da je kombinacija BigPizze i Moja Kravica jogurta, još jedan ukus oko koga se svi slažu.

Moju Kravicu” pijemo svakog dana, u svako doba, uz ručak i večeru. Jogurt koji nas veže za detinjstvo, nastavlja da obeležava naše zajedničke trenutke uživanja u svakoj prilici, u ukusu oko kojeg se svi slažemo. Zato, pridružite nam se!“, poručuju nam iz Imleka.

Foto: Promo Foto: Promo

BigPizza je domaći brend poznat po velikom izboru pizza, standardnih, jedinstvenih, Premium ukusa, PAN pizza, kao i protenskih proizvoda i poslastica.

Od otvaranja prvog Restorana u septembru 2013. godine BigPizza trenutno broji 12 Restorana i objekata Za Poneti, krajem 2014. godine obradovala Pančevce otvaranjem Restorana u tržnom centru Aviv Park, a od nedavno u najpopularnijoj pizzi u Srbiji uživaju i stanovnici Zrenjanina i okoline.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA