Uhapšen zato što je previše lep! (VIDEO)

 
  • 8

Glumac Abdul Azis Al Kasar priveden je u Saudijskoj Arabiji kada su njegove obožavateljke okupirale tržni centar u kojem se pojavio

Popularni kuvajtski glumac Abdul Azis Al Kasar uhapšen je nedavno u Saudijskoj Arabiji jer je previše lep!

Da, dobro ste pročitali, i njegova lepota bi Kasara mogla skupo da košta. Kada je doputovao u Saudijsku Arabiju, on je želeo da ode u opušteni šoping i preko društvenih mreža je lokalce zamolio da mu predlože najbolji tržni centar.

I to je bilo dovoljno da nastane opšti haos! Kasara su ispred šoping mola dočekale stotine obožavateljki koje su želele njegov autogram i da se slikaju s njim. Ubrzo su Abdula otrgli iz ruku raspomamljenih žena, i odveli u jednu od privatnih prostorija.

Zatim je pristigla i policija koja ga je uhapsila, a Kasar je optužen da se "družio" sa nepoznatim ženama kao i da je zloupotrebio društvene mreže kako bi upoznao dame i slikao se sa njima, što su, po šerijatskom zakonu, sve veoma ozbiljni prekršaji.

Na kraju Kasar je pušten nakon položene kaucije, i tek ga očekuje suđenje. Pa, vi posle recite da se isplati biti lep...

(Telegraf.rs/en.rocketnews24.com)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA