LETEĆE PRASIĆI PO SAVA CENTRU: "Brit Floyd" donosi NEVIĐEN spektakl u Beograd! (VIDEO)

 
  • 0

Spektakl u trajanju od preko dva i po sata obuhvatiće sve periode rada slavnog "Pink Floyda"

"Brit Floyd", najbolji svetski šou posvećen grupi "Pink Floyd" dolazi u subotu 7. novembra u Sava centar, u okviru svoje "Space & Time" svetske turneje.

Jedini bend koji je dobio od čuvenih "Pink Floyd" licencu za izvođenje njihovih numera, ponovo dolazi u Beograd, a karte se mogu kupiti na blagajnama Sava centra i putem Eventima

Spektakularan, tehnički usavršen šou najviše podseća na "Flojde" iz 1984, sa laserima, letećim prasićima i neverovatnim lajtom. Spektakl u trajanju od preko dva i po sata obuhvatiće sve periode rada benda - od 1967 i doba Sida Bareta do najnovijih numera sa "Endless River" albuma.

Za razliku od prošlog puta, kada je u bendu bio Bobi Harison, beogradska publika će imati priliku da premijerno vidi novog gitaristu/pevača - Italijana Eda Skorda.

Šef benda Demijan smatra da je Skordo idealno zamenio Bobija, kao i da je uticaj Dejvida Gilmura na njegov zvuk - očigledan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA