RIJALITI TRILER: Otkrivamo šta se dogodilo sat vremena pre nego što je Jelena Golubović pobegla iz "Parova"! (VIDEO)

 
  • 19

Jelena je danas saslušana u tužilaštvu kao svedok u istrazi protiv Hasana Dudića

Kao grom iz vedra neba je odjeknula vest da je Jelena Golubović napustila "Parove", a mi vam otkrivamo šta se sve događalo pre nego što je ona i definitivno odlučila da se ne vrati u rijaliti.

ŠOK U PAROVIMA: Jelena Golubović napustila rijaliti! Evo šta se desilo!

Jelena Golubović danas je saslušana u tužilaštvu kao svedok u istrazi protiv Hasana Dudića, koji se sumnjiči da je bio nasilan prema njoj u prethodnom serijalu "Parova". Golubovićeva se zadržala na saslušanju nešto duže od sat vremena, a navodno je izjavila da se udarca uopšte ne seća jer je bila u nesvesti!

Posle saslušanja, Jelenu je na izlazu dočekalo nekoliko gospođa, koje su oduševljeno ćaskale sa njom. Međutim, umesto da se vrati u "Parove", Golubovićeva je nestala bez traga, pa je ostala misterija da li je to zbog nečega što su joj žene koje su je dočekale, rekle.

Foto: TV Hepi Foto: TV Hepi

(Telegraf.rs)

Video: On prošetao mrežicu na glavi: Estrada kod Nućija na promociji albuma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duska

    4. novembar 2015 | 23:53

    Jelena je specifican harizmatican i zanimljiv lik.vrlo pravicna i dobar igrac.Nema mnogo likova koji su tako bogatog sklopa koji vas navodi da pratite kako ce kad reagovati. Nepogresivo procenjuje ljude. Njena pojava je dovoljna.ona je lik koji se pamti.svi ostali imaju takve manjkavosti kao nedovrsen milje..radjen pocetnicki. Svaka cast na odgoju a i njoj na nadogradnji svoje licnosti. Produkcija zna upravo ovo i zato je uvek prisutna...

  • MILA

    4. novembar 2015 | 20:52

    Hvala Bogu sto je napustila sou. Dosadila je i Bogu i narodu. Samo sto je ona htela morali su da joj ispunjavaju zelje. Vise nek se ne vraca. Pokazala je kakav je covek. Razocarala me je.

  • Peconijevi lopovi

    4. novembar 2015 | 20:42

    Vracaju u decembru Gastoza, a Jelenu nisu mogli da puste ni nedelju dana vani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA