U KUĆI MEGAN FOKS: Jednostavan luksuzni raj! (FOTO)

 
  • 1

Kuća holivudske lepotice u Los Felizu ima četiri spavaće sobe, pet kupatila, prostrane terase, kao i bazen sa neverovatnim pogledom

Holivudska glumica Megan Foks može da se pohvali lepom kućom koja se nalazi u Los Felizu, mirnom delu Los Anđelesa. Luksuzna kuća ove lepotice spaja mediteranski i stil šezdesetih godina prošlog veka.

U ovom lepo uređenom prostoru nalaze se četiri spavaće sobe, pet kupatila, prostrane terase kao i bazen sa neverovatnim pogledom. Svaka spavaća soba okrečena je u belu boju i dekorisana velikim ogledalima i slikama na zidovima. Kuhinja je uređena elementima u beloj boji i podom od drveta, u kojoj se nalazi i veliki prozor odakle se pruža prelep pogled na grad, koji poseban efekat ima noću.

Jedna od najelegantnijh prostorija je dnevna soba zbog kombinacije crne i bele boje, u kojoj je smešten i klavir, dok je upravo ovom prostoru poznata glumica posvetila najviše pažnje, birajući posebne detalje. Privatna terasa sa francuskim lukovima i mermernim podom pruža potpuni ugođaj za relaksaciju i odmor, kombinujući moderan i klasičan stil.

(Izvor: LuxLife.rs)

Video: Hit snimak: Tea radi sklekove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MARIJA

    27. april 2012 | 12:37

    bas me briga za njenu kucu....neko krpi kraj sa krajem a vi nam to prikazujete...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA