LEPOTICA IZ ŠUMADIJE OSVAJA SVET: Upoznajte Tijanu Radosavljević, mis turizma Srbije (FOTO)

 
  • 0

Prelepa devojka iz Kragujevca predstavljaće našu zemlju na svetskom izboru za mis turizma, koji se održava u Kini

Foto: Promo/Miss Yu Foto: Promo/Miss Yu

Tijana Radosavljević je prva ovogodišnja finalistkinja sa izbora za Mis Srbije koja predstavlja našu zemlju na izboru Mis Tourism Queen International. Ovo takmičenje je po praćenju i učešću zemalja jedno od većih, odmah iza Miss World i Miss Universe.

Za vreme tronedeljnog boravka kandidatkinje će sa organizatorima putovati po Kini i imati priliku da upoznaju neke delove koje imaju bogatu tradiciju i kulturu.

Naša predstavnica putuje danas u Kinu Wen Zhou gde se finalno veče održava. Rođena je u Kragujevcu, ima 20 godina i student je Pravnog fakulteta. Pored titule Mis Turizam Srbije , postala je zaštitno lice Mis Dijaspore u organizaciji kompanije iz Ciriha Tujkić AG i njenog vlasnika Siniše Tujkića.

Foto: Promo/Miss Yu Foto: Promo/Miss Yu

-Presrećna sam što sam dobila šansu da na izboru Mis Turizma mogu pored scenskog nastupa da pričam o svojoj zemlji i istaknem sve lepote naših turističkih destinacija, naših običaja, tradicije i kulture. Pošto sam Šumadinka imaću čime da se pohvalim i da sve učesnice i organizatore pozovem da provedu godišnji odmor u našoj zemlji. Obzirom da tokom leta radim u turističkoj agenciji Indeks iz Kragujevca neće mi biti problem da im našu lepotu prostora približim.Za put sam spremila i nekoliko poklona i autentičnih suvenira. Pored ikone belog anđela , lutkica u narodnim nošnjama, šumadijskih kuća i naravno nekoliko privezaka u obliku flaše sa natpisom domaćeg brenda šljivovica - rekla je ona.

Foto: Promo/Miss Yu Foto: Promo/Miss Yu

Prelepa Tijana, govori engleski , trenira tenis, a aktivno se bavila odbojkom. U šumadijskoj narodnoj nošnji uz muziku koju nosi predstaviće se Šumadijsim kolom.

Uspeli smo da saznamo od Tijane da će posebno naglasiti da dolazi iz zemlje Tesle, Đokovića i ono što je vrlo blisko Kinezima zemlje Vlatera tj. Bate Živojinovića.

U segmentu kada budu predstavljali nacionalnu kuhinju, ova lepa Kragujevčanka se odlučila da ih upozna sa specijalitetima od kupusa, kako kaže kupus na bezbroj načina , od salate ,preko sarme do svadbarskog kupusa.

Foto: Promo/Miss Yu Foto: Promo/Miss Yu

Za njen stajling poprinuli su se Ras Fashion, Vladanka Celić i dizajnerka Sanja Marinković-salon venčanica Marijage iz Kragujevca, koja je dizajnirala haljinu za finalno predstavljanje. Dok se sprema da krene put aerodrome naša predstavnica ne skida osmeh sa lica. Mi smo joj poželeli da se sa istim tim osmehom, a i titulom vrati.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je muž od Sajsi MC, ne voli da se slika, beži od kamera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA