SVETSKI, A NAŠI: Najpoznatji srpski zetovi i snajke (FOTO)

 
  • 6

Milijarderi, holivudski glumac, top-manekenka, dizajner, arapski šeik i naslednik svetske imperije auto-guma... Pogledajte koja sve svetski poznata imena nisu odolela srpskom šarmu

Novak Đoković svakako je najpoznatiji i najpoštovaniji Srbin na svetu, a zahvaljujući njegovim uspesima mnogi su konačno naučili da Srbija nije deo Rusije, grad u Estoniji ili reka u Aziji. Pored Noleta, ali i drugih poznatih i uspešnih Srba (mahom sportista), istina o našem narodu širi se i zahvaljujući najpoznatijim srpskim zetovima i snajkama.

Bogataši, holivudski glumci, top-manekenka, arapski šeik i naslednik svetske imperije auto-guma samo su neki od svetskih VIP-ovaca koji su u braku sa Srbima i Srpkinjama. Evo i ko su oni:

1. Jelena Jakovljević i Said Bin Drai

Bogati naslednik Said Bin Drai iz Dubaija je bivšu srpsku misicu upoznao 2003. godine, kada su i započeli vezu. Venčali su se po arapskim običajima 2008. godine, na raskošnoj svadbi u Dubaiju, kojoj je prisustvovalo oko 300 zvanica. Ubrzo potom dobili su ćerku Asju, a nedavno i sina Hilala. Jelena je nakon toga postala vlasnica velikog lanca kozmetičkih i spa centara "Vanila i čokolada". Da je bivša srpska misica veoma uspešna u svom poslu govori činjenica da je 2009. godine dobila priznanje za poslovnu ženu godine, koje je po prvi put uručeno strankinji.

2. Adrijana Lima i Marko Jarić

Svi muškarci sveta počeli su da mrze košarkaša Marka Jarića zbog jednog razloga - uspeo je da osvoji jednu od najlepših žena sveta i anđela "Viktorijas sikrita" 2008. godine - lepu Adrijanu Limu! Njih dvoje su od tad udrana vest na svim medijima. Marko je do tada bio opasan zavodnik i plejboj, poznat po svojim vezama sa srpskim lepoticama. A onda je rešio da se skrasi pored neodoljive Lime, koju je verio 12. juna 2008. na njen rođendan. Venčali su se naredne godine na Dan zaljubljenih, a iste godine u novembru dobili su ćerkicu Valentinu. Sada čekaju drugo dete.

3. Severina Vučković i Milan Popović

Ova ljubav odjeknula je poput zemljotresa na prostorima bivše Jugoslavije. Severina je posle uspešne kako glumačke tako i pevačke karijere i bezbroj veza i vezica napokon pronašla srodnu dušu. Uspešnog, sposobnog i šarmantnog i nadasve bogatog Milana Popovića, poznatijeg kao "kralj bakra". Nije im dugo trebalo da ozvaniče vezu. Upoznali su se u decembru 2010. na njegovom 45. rođendanu, a lepa Seve ostala je u drugom stanju već sredinom 2011. U februaru su postali roditelji dečaka Aleksandra i žive na relaciji Beograd - Split - Vršac.

4. Andrej i Sandra Meljničenko

Ruski milijarder Andrej Meljničenko postao je najsrećniji čovek na svetu, tvrdi on, kada se 2005. godine oženio Sandrom Nikolić, bivšom pevačicom grupe "Models", u poznatom letovalištu Antibu na Azurnoj obali. Upoznali su se u Barseloni i Sandra se dobro potrudila da ostavi što bolji utisak na ruskog milijardera. Osvojila je njegovo srce, a već sedam godina novinske stupce pune njena putovanja. U maju su postali roditelji devojčice Tare, koja je rođenjem postala jedna od najbogatijih ljudi na svetu.

5. Kristijan Bejl i Sandra Blažić

Britanski glumac Kristijan Bejl, koji se proslavio ulogom Betmena u filmu "Mračni vitez", oženio se Sandrom Blažić, poznatijom kao Bibi, još pre 12 godina. Ona je ranije bila lični asistent glumice Vinone Rajder. Sandra je Srpkinja rođena u Čikagu. Bejl i Sandra žive u Santa Moniki i imaju ćerku Emelinu, rođenu 2005. Kada je osvojio Zlatni globus za rolu u filmu "Borac". Tada se pre svega zahvalio supruzi Sandri: 

- Ne možete nešto ovako veliko slaviti iskreno ako nemate s kim. Ništa od ovoga ne bi bilo moguće da nije Sandre. Ona je jaka žena i sve dugujem upravo njoj – naglasio je Bejl.

6. Karim Rašid i Ivana Purić

Kada je pre sedam godina upoznao ljubav svog života u Beogradu, Karim Rašid, slavani dizajner egipatskog porekla, nije ni slutio koliko će njegov život ostati vezan za Beograd. Lepa Ivana, inače hemijski inženjer mu je druga supruga i 20 godina je mlađa od Karima. Venčali su se 2008. godine u crkvi Ružici na Kalemegdanu. Zbog nje je prešao u pravoslavlje. Od početka zabavljanja postala mu je najveća inspiracija. Karim i Ivana imaju svoj salon "Karim spejs" u centru Beograda.

7. Ivana Berendika i Tomas Jermoluk

Juna 2006. godine modelsica Ivana Berendika zaklela se na večnu ljubav znatno starijem milijarderu Tomasu Jermoluku. Venčanje je održano na Bahamima, u hotelu "Okean klub", u kojem je sudbonosno „da" izrekla i Sindi Kraford. U radnoj biografiji njenog dragog piše da je bio predsednik vodećeg svetskog internet portala "Eksitel houm" i bivši predsednik upravnog odbora vodećeg provajdera kablovskog interneta "CEO". Danas s partnerom Džimom Klarkom vodi kompaniju čija su specijalnost rizične investicije, a koja je finansirala Lerija Pejdža i Sergeja Brina, osnivače najpoznatijeg internet pretraživača Gugla. Ivani je, od trenutka kada je stavila burmu na prst život postao i više nego luksuzan. S prezimenom Jermoluk, ona je dobila i jedan luksuzan "zadatak" - da proputuje svetom.

8. Ivana Božilović i Endrju Fajerston

Nešto manje prisutna na ovim prostorima, manekenka i glumica Ivana Božilović 2008. godine venčala se s Endruom Fajerstonom (32), praunukom osnivača poznate kompanije za proizvodnju guma "Fajerston". Ivana je rođena u Beogradu, ali je odrasla u Čikagu, gde je i počela da se bavi manekenstvom, a potom i glumom. Pre nekoliko godina našla se na listi 100 najseksepilnijih žena sveta. Njihovo venčanje nije bilo raskošno poput onih koje su imale navedene srpske lepotice:

- Odlučila sam da se udam za Endrua zato što on čvrsto stoji na zemlji i ne ponaša se poput tipičnih bogataša - rekla je ona dok joj je na ruci sijao dijamantski verenički prsten.

(Telegraf.rs)

 

Video: "Jelena će se snaći, Duško ima muške kodekse": Šako prokomentarisao Karleušin i Tošićev razvod

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    11. avgust 2012 | 14:54

    Tomas Jermoluk je pregrdan.

  • xy cg

    15. avgust 2012 | 14:21

    na dajte bre..modelsicama je cijena bila 500 maraka kad su bile u cg..jedan moj prijatelj je bio sa jednom..prvo platio onda izlazio s njom dok je imao love..onda adios..nema para..nema modelsice..

  • bata

    12. avgust 2012 | 11:17

    Ove nase su takve sponzoruse da svet to video nije, kako bre mogu uopste da leze pored ovakvih nakaza, a one im jos i decu radjaju! Bruka... ove kod plavog mosta bar javno kazu kolika im je cena,a ove kao postene,fuj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA