Histerična balerina tiganjem napala Jasminu u štali, Kristijan je spasio u zadnjem trenutku! (FOTO)

 
  • 22

Vrati se u Ameriku! Šta si došla u Srbiju! - urlala je Jelena, sve dok je Golubović nije silom odvukao sa strane

Jelena Milošević, poznatija kao balerina, žestoko je napala Jasminu Medenicu dok je krečila prostoriju za spavanje u štali. Kristijan Golubović je uleteo u poslednjem trenu i sprečio tuču!

ŠTA JOJ BI?! Balerina imala UMETNIČKI NAPAD, pa uhvatila Kristijana za... (FOTO)

Balerina je pobesnela u trenutku i izvređala Jasminu, dok je Medenica prilično smireno odgovarala na njene uvrede, govoreći joj da se skloni.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Ku*vo jedna! Vrati se u Ameriku! Šta si došla u Srbiju! Pi*ka ti materina! Je*em ti mater od 800 hiljada godina, nosi se! Mrš odakle si došla! - vređala je Jelena Medenicu.

- Droljo! Odavde živa nećeš izaći! Ubiću te, makar robijala! - vikala je neurotično balerina, dok je Kristijan prvo stajao po strani i smejao se, sve dok nije video da situacija postaje ozbiljna.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Balerina je uzela tiganj, onda dasku, otišla histerično do prozora u nameri da gađa Jasminu, a kada je Golubović video da stvar potpuno izmiče kontroli, počeo je da se dere na nju, uhvatio je za kosu i izveo iz štale...

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Video: Sajsi MC - INTERVJU RADNO

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Caki

    23. oktobar 2015 | 17:27

    Mene je sramota umesto ove balerine! Mislim da produkcija treba da je skloni, povredice nekog a to nije sou kako oni kazu vec agresivno ponasanje! Devojka je stvarno poremecena!

  • топлистанадреалиста

    23. oktobar 2015 | 17:27

    Ето вам балерина! Колико само хвалоспева на почетку и још ме "нападоше"?....некакав папак још написао да ја не схватам шта је уметност и да се хватам сплавова??????? РАДАШИН ДО ПОБЈЕДЕ!

  • Konac

    23. oktobar 2015 | 17:16

    Kakvo dno dna majko moja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA