VOLJENA MOJA, HVALA TI ZA SVE: Potresno pismo dečka tragično nastradale bosanske lepotice će vas rasplakati

 
  • 0

- Bez tebe nikada ne bih bio čovek kakav sam sada - napisao je Filip Knefz, dečko Ene Kadić koja je preminula u ponedeljak uveče u Inzbruku

Tragična smrt Ene Kadić, mis Austrije 2013, potresla je najviše njenog dečka Filipa Knefza koji je postavio na svom Fejsbuk profilu potresan status.

Filip je iste godine proglašen Misterom Austrije, a kada je saznao za tragičnu vest na svom Fejsbuk profilu napisao je kako se s tugom u srcu i suzama u očima seća predivnih trenutaka koje je proveo s prekrasnom Enom, sa kojom je nakon osvajanja titule bio u vezi.

Printskrin: YouTube/OfficialMissWorld Printskrin: YouTube/OfficialMissWorld

- Voljena moja, sigurana sam da nas gledaš s neba. Bez tebe nikada ne bih bio čovek kakav sam sada. Ti si razlog zbog kojeg sam blizu ostvarenja svojih snova. Hvala ti! Nikada te neću zaboraviti - napisao je Knefz.

Da podsetimo, Ena, koja je rođena u Bosni i Hercegovini, je džogirala na brdu Bergizel, i za sada je nejasno pod kojim uslovima je došlo do nesreće.

Printskrin: YouTube/Miss Austria Printskrin: YouTube/Miss Austria

Njena smrt je i dalje obavijena velom misterije, a pojavile su se i spekulacije da je Kadićeva nastradala dok je pokušavala da napravi selfi.

Šta je sve Filip Knefz napisao o svojoj ljubljenoj Eni možete pročitati OVDE.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandra Bursać sa mužem došla na proslavu rođendana Cecinog frizera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA