Pašćete na zadnjicu kad čujete Kristijanov najveći blam tokom seksa! (VIDEO)

 
  • 0

Nekada neustrašivi mačo men i žestok momak sa ulica beogradskog asfalta doživeo je debakl i sramotu u krevetu sa devojkom

Kristijan Golubović se tokom boravka u hotelu sa Stanijom Dobrojević poverio starleti o svom najvećem blamu, koji je doživeo u sopstvenoj kući tokom seksa.

GDE SU GRUDI? Zaprepastićete se kako je Stanija izgledala pre 10 godina (FOTO)

Bilo je to kada je bio mlad i neiskusan, ali zbog toga i dalje ima traume. Naime, Kristijan kao tinejdžer nije znao da može iznajmiti hotelsku sobu i odvesti devojku tamo, već ju je doveo jedne noći u kuću svojih roditelja i baš tu doživeo najveću sramotu u životu.

U trenutku zanosa, posle kraće predigre, Kristijan je krenuo u akciju, a potom je njegov otac ušetao u prostoriju i viknuo:

- Marš iz moje kuće, majku ti je***, ovde ste našli da se je**te!

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Golubović je na kraju ispričao Staniji kako je devojka bila u šoku i poslao ju je na taksi, a on je bio nikad gore osramoćen u životu.

Pogledajte kako je Kristijan pokazao Staniji šta se te noći dogodilo...prilično uverljivo. Zbog lošijeg kvaliteta zvuka moraćete da se zadovoljite Kristijanovim glumačkim sposobnostima.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Video: Sajsi MC - INTERVJU RADNO

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA