ZBOG MAMINE BOLESTI ODRASTAO SAM ZA DAN: Potresna ispovest sina Isidore Bjelice!

 
  • 5

- Život mi se okrenuo za 180 stepeni. Čini mi se da sam preko noći odrastao. Odjednom sam dobio nove dužnosti i morao sam da postanem odgovoran - rekao je Lav Pajkić

Lav Pajkić (20), sin književnice Isidore Bjelice koja se, po četvrti put, bori sa opakom bolešću, izjavio je da je odrastao preko noći zbog zdravstevnih problema koji ima njegova majka.

U intervjuu za "Informer" on je rekao da mu se život totalno promenio budući da je postao svestan da je potreban svojim roditeljima i sestri Vili Evanđelini.

UPOZNAJTE SINA ISIDORE BJELICE, LAVA PAJKIĆA: Želim sam da stvaram i pletem svoju budućnost! (VIDEO)

- Život mi se okrenuo za 180 stepeni. Čini mi se da sam preko noći odrastao. Odjednom sam dobio nove dužnosti i morao sam da postanem odgovoran. Osim moralne podrške, koja je veoma bitna, bila je potrebna i finansijska, pa sam morao da počnem da radim, iako još studiram. Ali vremenom sam se navikao - naveo je Lav za ovaj dnevni list, i istakao da mu je bilo izuzetno teško kada je saznao da Isidora boluje od opake bolesti.

CECA SPASAVA ŽIVOT ISIDORI BJELICI: Pevačica joj platila lečenje u Londonu!

Foto: Facebook/isidora.bjelicapajkiciiprofil Foto: Facebook/isidora.bjelicapajkiciiprofil

- Zaplakao sam kada sam saznao da mama ima rak. To je bilo tada i nikad više. Samo saznanje je bilo teško, ali nisam dao da me emocije dodiruju. Teško je živeti s tim. Odlučio sam da budem jači od toga. Kada se dotakne dno, samo polako možeš da krećeš ka vrhu. To mi daje snagu - dodao je Pajkić i nastavio:

Foto: Facebook/lav.pajkich Foto: Facebook/lav.pajkich

- Naša agonija traje već tri godine. Emotivno sam rastrojen, ali se ne dam. Jasno mi je u kojoj meri sam potreban svojoj porodici, koja mi je u prvom planu. Priznajem da postoje momenti kada mi je teško, kada klonem, ali trudim se da budem jači od toga. Student sam Fakulteta dramskih umetnosti, pa sam veliki ljubitelj filmova. Trenuntno radim u Centru za strateške projekte protiv ulaska Kosova u Unesko, pa sam okupiran, a to umnogome pomaže. Na kraju, moram da budem jak i zbog Vile, koja ima samo 14 godina i kojoj je najteže - zaključio je on.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Izvor: Informer)

Video: "Sad gazi, Balkan ti je mali!" Tamara Milutinović uputila moćnu poruku Tei nakon dve krcate Arene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nazadna ličnost

    20. oktobar 2015 | 11:01

    Bravo momak čuvaj majku i sestru.

  • Paola

    20. oktobar 2015 | 13:19

    Neobicno lep decko i kulturan..samo napred, glavu gore!

  • Pera

    21. oktobar 2015 | 14:48

    Momak se mnogo bori za prava srba, pravi odlicne projekte prtotiv ulaska kosova u Unesco!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA