PRODUKCIJA: Lepomir laže, Maja može da pobedi u "Farmi"

 
  • 7

- Bivši farmer je izneo neistinu jer očigledno ne raspolaže pravim informacijama niti ima pravo da o tome govori - navodi se u saopštenju produkcije

Nakon što je sinoć izbačen sa "Farme", Lepomir Bakić je rekao da Maja Nikolić ne može da pobedi u rijalitiju i da je to video u njenom ugovoru, međutim, produkcija je odmah demantovala njegove izjave.

Lepomir najstrašnije izvređao Kristijana posle izbacivanja! (FOTO)

- Bivši farmer je izneo neistinu jer očigledno ne raspolaže pravim informacijama niti ima pravo da o tome govori. Naime, Maja Nikolić kao i svi ostali takmičari, imaju potpuno iste Ugovore kada je u pitanju član vezan za borbu za pobedu odnosno eventualno osvajanje nagrade od 50.000 evra. U Ugovorima razlikuje se samo iznos honorara koji je svako od takmičara zasebno dogovarao. Napominjemo i to da nijedan farmer nakon izlaska sa Farme nema pravo da iznosi poslovne tajne, a posebno neistine, čime ih obavezuje Ugovor koji važi i posle izlaska sa imanja u Lisoviću - navodi se u saopštenju produkcije "Farme".

(Telegraf.rs)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    22. septembar 2015 | 18:31

    On je za lecenje

  • Makica

    22. septembar 2015 | 21:00

    Kristijan pobeđuje.

  • Banjcanin

    22. septembar 2015 | 15:24

    Nema sta produkcija da se pravda kad se lepo vidi i culi smo da je sve namesteno,maja dobila 48 hiljade da ode do kraja i ne moze da pobedi a nagradu ima da fole Kristijanu tako da samo ludi ljudi mogu da pacaju pare na glasanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA