Bojana je najlepša Novosađanka! Ma, najlepša devojka cele VOJVODINE! (FOTO)

 
  • 12

Bojana Bojanić pobedila je na takmičenju za mis Vojvodine

Dvanaesto i poslednje polufinalno takmičenje ovogodišnjeg izbora za Mis Srbije (pod licencom Miss World i Miss Universe), izbor za Mis Vojvodine, održano je u golf centru Žabalj nadomak Novog Sada.

Partner u organizaciji ovog prelepog događa je Serbia Fashion Week. U izuzetno jakoj konkurenciji četrnaest takmičarki, titulu najlepše devojke ponela je Bojana Bojanić (iz Novog Sada). Bojana ima 20.godina i studira Fakultet za bezbednost i kriminalistiku. Uspešno se bavi modelingom a kao jedan od najvećih uspeha ističe organizaciju humanitarne modne revije. Govori engleski i turski jezik, a trenutno uči arapski.

Foto: Promo/Miss Yu Foto: Promo/Miss Yu

Pored toga što je ponela titulu Mis Vojvodine, Bojana se plasirala direktno u Finale Izbora za Mis Srbije, postala je zaštitno lice Golf centra na Žablju i najbitnije – dobila je stipendiju za kompletno studiranje na R&b Koledžu.

Za prvu pratilju proglašena je Dragica Mihajlović, dok je druga pratilja Tea Živković. Žiri za izbor najlepše devojke Vojvodine činile su zvanice iz javnog života, između ostalih

Foto: Promo/Miss Yu Foto: Promo/Miss Yu

Tanja Petrović, proslavljena karatistkinja, Rada Đuričin doajen srpskog glumišta, muzičar Ćemo, pevač Aleksa Perović...Za Mis fotogeničnosti, koje je birao žiri novinara na čelu sa Majom Manojlović, novinarom infromativne redakcije Pinka, proglašena je Larisa Gadnjai, dok je titula Mis Šarma pripala Đurđini Vojvodić.

Foto: Promo/Miss Yu Foto: Promo/Miss Yu

Izbor su uveličali i nastupi mladih zvezda Ljupke Stević i Alekse Perovića, te iskusna pevačica etno muzike Milice Dugalić. Glumica Rada Đuričin takođe uveličala događaj lepom besedom. Krunu je pobednici uručila aktuelna Mis Srbije za Mis sveta Marija Ćetković koja je i sama prošle godine izabrana prvo za najlepšu devojku Vojvodine, a nakon toga u finalu i za najlepšu devojku Srbije.

Foto: Promo/Miss Yu Foto: Promo/Miss Yu

Devojke su u golf centru na Žablju u prvom izlasku nosile venčanice Vladanke Celić, udrugom modele Ras Fashion, a u treće, najsvečanijem predstavljanju haljine Ivane Đurović.

Tim stručnjaka na čelu sa Vesnom de Vinčom, predsednicom Kompanije Mis Yu, u poslednjim nedeljama septembra pripremaće devojke za finalni nastup i izbor najlepše Srpkinje u 2015. godini.

Foto: Promo/Miss Yu Foto: Promo/Miss Yu

Nakon izbora u Čačku, Vladimircima, Šapcu, Surčinu, Beogradu, Kosovskoj Mitrovici i, sada, Novom Sadu, čije favoritkinje idu direktno na pripreme i dobijaju stipendiju beogradskog R&B koledža, na finalnom kastingu iduće nedelje biće odabrane finalistkinje koje će činiti najuži izbor ovogodišnjih priprema u Porto Karasu (Grčka) koji će biti finalizovan sredinom oktobra, izborom za Mis Srbije 2015.

Foto: Promo/Miss Yu Foto: Promo/Miss Yus)

(Telegraf.rs)

Video: Nebojša Čović otkrio šta je potrebno Zvezdi za A licencu Evrolige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lalos dodjos

    9. septembar 2015 | 21:12

    Moja Nada sosa iz Beckereka je najlepsa !!!

  • Valentina

    10. septembar 2015 | 11:04

    Uopste nije lepa,cak vise lepsa je ona plavusica ....ova nema lepe crte lica.

  • Marija

    10. septembar 2015 | 13:28

    Ma preljepa, a najlepši joj je taj silikon u gornjoj usni. Prirodna skroz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA