ŠOK ZA GLEDAOCE! Evo kad Maja izlazi sa "Farme" i gde ide posle toga! (FOTO)

 
  • 4

Prošle nedelje je bila gazda imanja u Lisoviću, zaratila je sa mnogim farmerima, a posle ovog rijalitija je čeka još jedan izazov

Samo dan pre nego što je ušla u rijaliti "Farma" televizije Pink, pevačica Maja Nikolić pristala je da potpiše ugovor i sa još jednom televizijskom kućom, za boravak u drugom rijalitiju.

OD SEKSI BUGARKE DO ORONULE FARMERKE: Evo kako je Maja upropastila Gabi! (FOTO)

Pevačica je imala neke posebne uslove, koji su se odnosili na redovno korišćenje fizerskih usluga, odlazak kod sveštenika svakog vikenda, komunikaciju sa decom i drugo.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ipak, sa produkcijom "Hepi" televizije oko ulaska u rijaliti "Parovi" se lako dogovorila, jer je sa njima već ranije imala poslovni angažman.

- Njoj je bilo važno da ima da plaća bebi siterku, zbog sina Lazara, a posebno brine zbog starijeg sina u Nišu, sada adolescenta, jer se tokom prošlog boravka u rijalitiju istetovirao, stavio minđušu, pa ne želi da ga duže ostavlja samog bez kontrole - otkrio je prijatelj blizak Maji.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Po izlasku iz "Farme", za koju je dogovorila boravak od svega mesec dana, očekivan je ulazak Maje Nikolić u rijaliti "Parovi", gde će biti u borbi za glavnu nagradu, koja ide i do 100. 000 evra.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cimanje

    9. septembar 2015 | 22:59

    Ubacite Vendi, ona je terapija za Maju, biće manja od makovog zrna.

  • Gaga

    10. septembar 2015 | 12:07

    Super,a retarde u Parovima ne gledam!

  • Ubedljivo najbolji Parovo

    9. septembar 2015 | 19:57

    Jaooo jos ona fali Maja u Parovima bice to haosss ludnicaa Vesna Rivas i Maja jaoo Ekrem, Gastoz, Brendon, Zmaj bice svasta jedva cekamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA