Zbog ovoga je Lepomir suspendovan u policiji!

 
  • 16

Bakić je u rijalitiju progovorio o bolnoj temi

Bodibilder Lepomir Bakić, učesnik Farme, otkrio je u rijalitiju zbog čega je suspendovan u policiji.

- Moj komandir je imao neki problem sa mnom. Trebalo je da gostujem u jutarnjem programu jedne televizije, i tada mi je od komandira trebala zvanična potvrda da mogu da se pojavljujem na TV, pošto sam policajac. Na televiziju sam išao jer sam na takmičenju u inostranstvu u bodi-bildingu osvojio zlatnu medalju za Srbiju - objasnio je Bakić.

BIĆE FRKE: Lepomir otkrio najveću Kristijanovu tajnu iz zatvora! (FOTO)

Lepomir je nastavio:

-Poslao sam službenu belešku komandiru, ali nisam dobio odgovor u pisanoj formi. Samo su mi na telefon poslali poruku i dobio sam poziv iz službe. Kada sam, jutro nakon gostovanja, došao na posao, komandir mi je rekao da sam otišao svojom voljom. Pokrenut je disciplinski postupak, zbog čega su me kasnije suspendovali.

(Telegraf.rs/Alo)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragan

    7. septembar 2015 | 15:31

    ko zna sta je ovde tacno?

  • Nemanja

    7. septembar 2015 | 14:20

    Kakav lazljivac, inace Lepomir Bakic nije jedini koji je od bildera osvojio kakvu titulu van Srbije imamo mng trofenijih poput Svteozara Toze Milenkovica, Milana Muse Savica i ostalih...Nego je on kompleksash koji je zeljan paznje i osecajem da ima samozvane fanove koji mu se smeju iza ledja u njegovoj ubedjenosti da je neko i neshto...Posao je izgubio jer svi dobro znamo zbog toga shto je pricao kako on jedini izgleda poput policajca da su svi ostali debeli i van forme....KOGA LAZE OVAJ COVEK SEBE ILI NAS...Uprkos svemu je njegov moto a to ustvari znaci svi ga mrze niko ga ne mrzi samo on zeli paznju jer je kompleksash...Ubij se Lepi ne vrti se svet oko tebe...

  • Batica

    7. septembar 2015 | 14:03

    Hahahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA