ZGADIĆE VAM SE ŽIVOT: Ova učesnica "Farme" od ulaska na imanje nije oprala kosu!

 
  • 19

Rijaliti je počeo 27. avgusta, što znači da traje već više od nedelju dana

Učesnici rijalitija "Farma", kupaju se u buretu, a neki izgleda da to ni ne rade, pa jedna učesnica nije prala kosu od kad je došla na imanje.

PA, OVO JE NAJJAČA ODVALA NA FARMI! Da ne poverujete šta je Nela Bijanić rekla?!

Pevačica Nela Bijanić pohvalila se nekim ukućanima da nije prala kosu od kad je ušla u rijaliti koji je počeo još 27. avgusta, i da je ponela puder za, kako ona kaže, suvo pranje. Do sad je prošlo više od nedelju dana, a šta vi mislite koliko će još proći dok Nela ne opere kosu?

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Video: Tea Tirović posle koncerta u Čairu oduševljena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bond

    5. septembar 2015 | 08:51

    A jel oprala dupe

  • Лили Ири

    5. septembar 2015 | 08:00

    Шта ту има чудно? Да ли знате да се честим прањем косе длака доводи у стање да почне да опада? Нарочито ако се уз то користе давремена средства за хигијену,која су уз пут направљена баш да се користе што чешће и да се употребљавају и додатна средства? Као девојка сам прала косу пречесто и нисам могла да замислим да прође два дана,а да не оперем власи... И оне су биле убитачно танке,опадале су... Али,хвала Богу,дође прва трудноћа,деведесетих година услови лоши,а стомак баш и не да да се перкамо сваки час! Милина једна,научила сам да и по десетак дана не оперем,сада већ охохо дугу косу... И јел мислите да је било лоше? Ма не,супротно,корен ми је ојачао,власи престале да опадају,не масти се више... Тешко је само првих пар пута... А после прање косе по потреби... А тело и кожа могу да се купају сваки дан,али и ту треба избегавати свакодневну употребу разних средстава... Некада је јако корисно тело добро опрати само са топлом водом... Према томе,не осуђујте жену за косу,сем ако није ни тело прала... Овде не браним и не гледам фарму,већ основне постулате живота,а то није свакодневно пирлитање...

  • Lidija

    5. septembar 2015 | 09:42

    puder ili sprej za suvo pranje kose funkcionišu fantastično. znaju oni koji su probali. oni koji nisu misle da postoji samo bure sa vodom. Ko razume, razume.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA