MISLITE DA NISMO MORALNI BOGALJI? Nećete verovati koliko je više kliktan zabranjeni spot Mace Diskrecije od vesti o smrti Arsena Dedića!

 
  • 38

Približno u isto vreme smo sinoć objavili vesti o starletinom video klipu i da je preminuo čuveni kantautor, a razlika u čitanosti je bila neverovatna

Vest da je spot Mace Diskrecije za jedan dan imao više od pola miliona pregleda na Jutjubu, izazvala je burnu raspravu na internetu, ali prosto je neverovatno šta se dogodilo sinoć kada smo u skoro isto vreme objavlili vesti da je preminuo legendarni Arsen Dedić, kao i da je Maci zabranjen spot!

ZABRANJEN SPOT MACE DISKRECIJE: Nećete verovati ko je tražio da se skine starletin video sa Jutjuba

Printskrin: Youtube/N1 Printskrin: Youtube/N1

Jučerašnja konstatacija pojednih internet komentatora da smo moralni bogalji zbog činjenice da je starleta sakupila više pregleda od svih domaćih muzičkih zvezda, prouzrokovala je pravu lavinu različitih komentara.

KANTAUTOR, PESNIK I, PRE SVEGA, LEGENDA: Sve o velikom Arsenu Dediću (VIDEO)

Međutim, ono što se dogodilo sinoć je zaista frapantno. U periodu od 21 do 24 časa, kada je glavna vest u regionu bila smrt Arsena Dedića, čoveka koji je bio sinonim za muziku, taj tekst je do pronoći pročitan oko 5.000 puta.

Istovremeno, informacija da je sa Jutjuba skinut spot Mace Diskrecije, koja je prvi put nešto snimila, je imala 36.500 klikova, ili sedam puta više od Arsena!

Šta ovo govori o nama, sami zaključite...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

 

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Раднаскела

    18. avgust 2015 | 22:21

    Да ли сте се ви новинари који пишете овај (сасвим коректан и паметан) чланак упитали колику улогу у том моралном суноврату има ваша професија ? Зарад тиража на насловним странама су најчешће глупаве старлете и певаљке, као и најгрозније вести из црне хронике. Волео бих да се усвоји закон који би то забранио,мање би се народ тровао глупостима.

  • Bob rock

    18. avgust 2015 | 16:26

    Sta reći a ne zaplakati (moje misljenje je sledece), ipak mislim da je zaglupljivanje naroda uspjelo sa kojekakvim serijama i emisijama koje su nam nametnute od strane amerike i zapada i da su nam sve prave vrijednosti postle nebitne...zalosno je to ljudi..

  • Istina

    18. avgust 2015 | 17:01

    Slicno nesto sam hteo da napisem kao komentar teksta na Arsenovu smrt, ali nisam hteo da u istom komentaru spomenem doticne sljamove i umetnika. Bravo Telegraf za paralelu, to je danas Srbija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA