Rijaliti šou "Šatra": Kad poznati žive u romskim porodicama

 
  • 0

Goca Tržan, Đole Đogani, Skaj Vikler, Sergej Trifunović, Katarina Vučetić učesnici novog rijalitija u kojem poznati dva dana žive sa romskim porodicama

Na Prvoj srpskoj televiziji uskoro počinje  sa emitovanjem još jedan rijaliti šou. Reč je o projektu pod radnim naslovom “Šatra”, u kojem se poznate ličnosti na dva dana odriču luksuza i lagodnog života i žive sa romskim porodicama. Na ovaj projekat su za sada pristali Katarina Vučetić, Goca Tržan, Đole Đogani, Skaj Vikler, Sergej Trifunović i drugi.

- Šou smo snimali ove zime. Ja sam sa Đoganijem bila u kući jedne romske porodice koja ima tešku životnu priču. Iako većina smatra da će ovaj projekat biti zabavnog karaktera, biće iznenađeni jer to neće videti u ovoj emisiji. Pre svega “Šatra” je jedna emotivna priča koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim - izjavila je Katarina Vučetić za “Blic” i dodala da joj posle “Survajvera” ovaj šou nije pao teško.

Zadatak ovog rijalitija  da poznate ličnosti za samo dva dana promene svoj život iz korena i prilagode se načinu života porodice u kojima su smeštene. Sa Prve nisu želeli da otkriju više detalja o tome kolika je nagrada za učesnike, kao ni to ko je još pristao da isproba život bez luksuza.

Jedan od učesnika reper Đorđe Milajnović, poznatiji kao Skaj Vikler opisao je svoj doživljaj ovog rijaliti šoua. Prema njegovim rečima, veoma mu je drago što je imao prilike da upozna neke divne ljude.

- Imao sam veliku čast što sam bio među fenomenalnim ljudima i da sam ih upoznao. Video sma uslove u kojima žive i način na koji žive i sve je to ostavilo veliki utisak na mene. A kada sam saznao da je posle to naselje gde sam proveo vreme spaljeno, poludeo sam! To su strašne stvari! - rekao je Skaj Vikler za Telegraf.

Učesnici smatraju da je ovaj šou veoma ozbiljan, pa na potpuno drugačiji način posmatraju ljude koje ranije nisu ni primećivali.

- Mi smo imali veoma dramatičnu priču  sa devojčicama koje su čak roditelji prodali. Podvodili su ih i svašta je tu bilo od čega sam se traumirao. Upoznali smo decu koja su jako dobra i umiljata, koja imaju potrebu za kontaktom sa nekim normalnim  ljudima, a ne sa budalama, pijanicama, podvodadžijama i sličnim -  kaže Đole Đogani.

On je dodao da je ranije odbijao učešća u rijaliti programima, ali da je na ovaj pristao jer ga nije doživeo kao takmičenje. Đogani kaže da je bilo suza, ali i da je ostao u kontaktu sa ljudima koji su učestvovali u rijalitiju.

- Radili smo sa njima sve što oni rade. Katarina je radila ženske poslove sa njihovim hraniocima, a ja sam najviše pomagao tom jednom klincu koji je za romsko dete veoma obrazovan, ima 16 godina i želi da bude pilot - objašnjava Đogani.

(A.V./Blic)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA