IZNENADIĆETE SE: Ovako je Cecina ćerka prokomentarisala priče da je preslikana majka! (FOTO)

 
  • 2

- Mi smo samo obična deca i radimo isto što rade i naši vršnjaci, ništa što nije normalno ili primereno našim godinama - kaže Anastasija Ražnatović

Što je starija, sve je uočljivija sličnost između Anastasije i Cece Ražnatović, a ćerka popularne pevačice je na zanimljiv način prokomentarisala priče da je "pljunuta" majka kao i da će je jednog dana zaseniti.

Cecina ćerka postavila nove slike, SVI KAŽU DA JE ISTA MAJKA! (FOTO)

- Pa mislim da je stvarno glupo govoriti o tome. Ja za početak i ne planiram da se bavim pevanjem, od toga sam odustala. Volim da pevam, ali neću se time baviti… Nisam ja za to, previše sam stidljiva. A, naravno, da mi je drago kad me porede sa mamom... i fizički i ovako - priznaje Anastasija i dodaje da je komplikovano živeti u senci poznatih roditelja.

Foto: Instagram/raznatovic_anastasija Foto: Instagram/raznatovic_anastasija

- Ja sam na sve to navikla, živim ceo život s tim da mi je majka poznata i popularna. To je za mene normalno. I sigurno ima i loših strana i ponekad je teško, ali ima mnogo više dobrih. Loše je jedino to što pritisak javnosti često osetimo i mi, jer se prati šta radimo. Non-stop smo pod lupom, stalno nam traže greške. Mi smo samo obična deca i radimo isto što rade i naši vršnjaci, ništa što nije normalno ili primereno našim godinama - navodi Cecina ćerka i napominje da se ne slaže sa tvrdnjama da je preslikana majka.

Foto: Facebook/Anastasija Ražnatović Foto: Facebook/Anastasija Ražnatović

- Pa dobro, možda imamo sličan osmeh, ali meni češće govore da fizički ličim na oca, a što se karakternih crta tiče, ista sam tetka Lidija. Ona je isto povučenija i staložena, a Veljko je na mamu temperamentan - zaključila je Anastasija Ražnatović.

(Telegraf.rs/izvor: Pulsonline)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA