ŠAVIJA PONOVO ŠOKIRA: Imala sam seks s Cecinim sinom, u njenom krevetu!

 
  • 2

- U januaru ove godine bili smo na Kopaoniku, a ona je čim je čula da je tu i Veljko, molila zajedničkog prijatelja da ih upozna - tvrdi izvor blizak starleti

Izgleda da Nataša Šavija ne voli samo fudbalere, i priča se da je pre ulaska u "Parove", navodno dva meseca bila u vezi sa Veljkom Ražnatovićem, sinom Cece Ražnatović!

Urnebesna reakcija Rajkovića i Zdjelara na pitanje o Nataši Šaviji! (VIDEO)

Iako ona o ovoj avanturi nije pričala u rijalitiju, svojim prijateljima se svojevremeno, kako navodi "Kurir", pohvalila:

- Imala sam seks s Veljkom u Cecinom krevetu!

- U januaru ove godine bili smo na Kopaoniku, a ona je čim je čula da je tu i Veljko, molila zajedničkog prijatelja da ih upozna. Trčala je oko njega stalno sve dok nije uspela da ga smuva. Pošto su se vratili u Beograd, raskinuli su. Veljko se tada smuvao s njenom drugaricom Irenom Šućur, zbog čega je Šavija poludela, pa je rešila da ga vrati i u tome je uspela. Ali nisu dugo ostali zajedno. Šavija je bila baš zaljubljena u Ražnatovića, a posebno joj je imponovalo što je on Cecin sin - navodi izvor blizak starleti i otkriva zbog čega njena romansa sa Veljkom nije potrajala.

Printskrin: Instagram/natasa.savija/E.Nalbantjan Printskrin: Instagram/natasa.savija/E.Nalbantjan

- Dolazila je kod njega kući, ali samo onda kada pevačica nije bila tu. Upoznala je i Anastasiju, ali sa njom nije imala preteranu komunikaciju. Ona nije htela da se druži sa Šavijom jer je čula sa kim je sve bila. Nakon dva meseca Veljko ju je ostavio, a Šavija se kasnije hvalila kako je Ceca divna i kako ju je prihvatila kao snajku, ali su svi znali da to nije istina pošto pevačicu nikada nije ni videla, a kamoli upoznala - zaključio je Šavijin poznanik.

Foto: Instagram/v_raznatovic Foto: Instagram/v_raznatovic

(Telegraf.rs)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA