Toma Nikolić odlikovao "Amadeus bend"!

 
  • 5

- Ovakvo priznanje implicira da je naš doprinos bio veliki i to nas dodatno motiviše da nastavimo u istom smeru - izjavio je Džaja, pevač "Amadeus benda"

Društvene mreže su se usijale nakon informacije da je predsednik Srbije Tomislav Nikolić odlikovao "Amadeus bend" za "humanitarni i umetnički doprinos zemlji"!

Nekada nosio Zvezdin dres od Džaje, a danas se skriva na proslavi Partizana! (FOTO)

Ovu vest su, uz zajedničku sliku sa Nikolićem, objavili članovi "Amadeus benda" na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, međutim, ovakve informacija ne postoji na zvaničnom sajtu Tome Nikolića, tako da ostaje misterija da li su se Džaja i ekipa šalili ili ovde ima i istine.

SKANDALOZNO: Aca Amadeus džipom pokušao da uleti u redakciju "Blica" i "Alo"!

Ono što je sigurno, muzičari su se zaista videli sa predsednikom Srbije, a nakon prijema kod Nikolića, pevač "Amadeus benda" Bojan Tasić Džaja je izjavio za "Novosti":

- Čast nam je i zadovoljstvo što nas je predsednik ugostio, a srce puno jer očigledno naše aktivnosti nisu prošle nezapaženo. Ovakvo priznanje implicira da je naš doprinos bio veliki i to nas dodatno motiviše da nastavimo u istom smeru.

Foto: Promo Stefan Braun Foto: Promo Stefan Braun

(Telegraf.rs/Novosti)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zax

    25. jun 2015 | 11:53

    Jos samo svoju zenu i samog sebe da odlikuje i sve je odlikovao!

  • Spetsnaz

    25. jun 2015 | 10:58

    Sta ti decko radis......

  • Andjela

    25. jun 2015 | 09:46

    I treba zasluzili su oni su pravi srpski bend!Po njihovim pesmama neki bi rekli da su nacionalisti,ali za mene su pravi Srbi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA